• Kitűnő gyógyvíz, szakorvosok, a fürdőgyógyászati kezelések széles köre – a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben minden adott az egészségügyi panaszok kezeléséhez.

  • Ráadásul október elsejétől ismét kedvezményes áron kínál gyógyászati kezeléscsomagot a fürdő.

Hajdúszoboszlón található az ország egyik legnagyobb múltra visszatekintő gyógyfürdője. 1927-ben már kifejezetten a feltörő termálvíz gyógyhatására alapozva nyitották meg az első fövenyfürdőt. A rákövetkező esztendőkben pedig az ország legnagyobb fürdőkomplexumává nőtte ki magát a létesítmény.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben messze nem csak az aranybarna gyógyvíz hatására alapozzák a kúrákat, hiszen több mint 40-féle kezelés áll a vendégek rendelkezésére. A ma már klasszikusnak számító fürdőgyógyászati kezelések, mint például az iszappakolás, vagy a súlyfürdő mellett elektroterápiás, fényterápiás és mofettás kezelések is elérhetők.

Aki teheti, annak érdemes a főidényen kívülre időzíteni a hajdúszoboszlói gyógykúráját. Ilyenkor egyrészt nincs már akkora tumultus a fürdőben, mint nyáron, másrészt olcsóbb a gyógyászati csomag.

Ennek megfelelően október elseje és december utolsó napja között – hétköznapokon – mindössze napi 1600 forintba kerül a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő által kínált, a társadalombiztosítás által támogatott kezeléscsomag. Ez fürdőbelépőt és napi négy kezelést foglal magában.

Már önmagában ez is jó ajánlatnak számít, de a gyógyfürdő csomagajánlata további kedvezményeket tartalmaz. A legalább négynapos csomagot megvásároló vendégeknek a vasárnapi fürdőbelépőt ajándékba adják. A kezelés napjain egy pohár gyógyteát, vagy egy palack Pávai Vajna ásványvizet is kapnak.

Sőt, a kezelőlapjukkal – a kezelési napokon – ingyen látogathatják az Árpád uszodát, az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe pedig 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet. Akik már legalább két hasonló gyógykúrán részt vettek, azok törzsvendégnek számítanak, ezért az 1600 forintos díjból 10 százalékos kedvezményt kapnak.

Hajdúszoboszlói GyógyfürdőA kedvezményes kúracsomagot a gyógyfürdő szakorvosai is fel tudják írni. Nem szükséges ehhez beutaló és várólista sincs, a szakrendelés hétfőtől péntekig 7 és 18 óra között vehető igénybe.

A kedvezményes utószezoni csomagról itt talál meg minden további információt. Itt pedig bővebb információkat olvashat a gyógyfürdőben igénybe vehető kezelésekről.

Hungarospa gyógyvizes medenceA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.