• Otthonos szállás, csöndes helyen, természetközeli környezetben, de a fürdő is csak egy rövid séta?

  • Tiszakécskén találni ilyent.

Nagyobb fürdőhelyeken szembesülhetünk azzal a problémával, hogy a fürdőhöz közeli szállások nagyon zajos, zsúfolt környéken találhatók, sokszor a parkolás sem egyszerű. A nyugodtabb helyen fekvő szálláshelyek viszont olykor meglehetősen messze vannak a termálfürdőtől, így minden nap egy kisebb túrával is felér az oda való eljutás.

Akik olyan szálláshelyet keresnek, ahol egyaránt adott a parkosított, természetközeli fekvés, de fürdő is csak egy rövid sétára található, azoknak van egy tippünk: Tiszakécske és a Termál Bungaló.

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőtől mindössze 400 méterre lévő bungalókat tavaly nyáron adták át, azaz gyakorlatilag új építésű szálláshelyről van szó. A fenyőfákkal körülölelt területen 12 egyedi tervezésű bungalót alakítottak ki, amelyek egész évben használhatók, hiszen klimatizáltak, de fűthetők is.

Kétféle méretű ház közül lehet választani, a 27 négyzetméteresek 2-4 fő elhelyezésére alkalmasak. Az 53 négyzetméteresek, két hálószobával rendelkeznek és akár 4-6 fő is kényelmesen elfér bennük.

Tiszakécske Termál BungalóA bungalóknál parkolóhelyet is biztosítanak, a házakban ingyenes Wifi áll a vendégek rendelkezésére. A szállásdíj pedig minden esetben tartalmazza a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe való belépést, az érkezés és a távozás napján is.

A bungalókhoz egy jól felszerelt konyha is tartozik, ezért alapesetben önellátóak, viszont akár reggelit, vagy félpanziós ellátást is tudnak biztosítani a közeli Barack Hotelben.

Tiszakécske Termál BungalóS ha mindez nem lenne elég érv a Termál Bungaló mellett, akkor érdemes tudni, hogy nemrég egy akcióval is előálltak. Eredetileg a bungalók esetében csak novembertől léptek volna életbe a legkedvezőbb, utószezoni árak. Azonban ezt az időszakot előrehozták és már jelenleg is ezen az áron foglalhatók a házak.

Hogy mennyiért? A pontos árakat megtalálja ide kattintva, ahol minden további információt is elolvashat a Termál Bungalóról.

Tiszakécske Termál Bungaló