• A szálláshelytől csak pár lépés a termálfürdő, a szaunavilág és a Tisza-part.

  • Ideális helyszín egy pihentető nyaraláshoz.

A folyópart, a nyugodt természeti környezet és a gyógyvíz. Ezek jelentik a Bács-Kiskun megyében található, a napfény és vizek városának is nevezett Tiszakécske legfőbb vonzerejét. A turisták körében évről évre egyre kedveltebbé váló település ideális választás lehet az idei nyaraláshoz, hiszen számos kirándulási, vízi sportolási lehetősséggel is összekapcsolható a nyári szabadság.

A főszezonban összesen kilenc medence működik a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Gyógyvizes- és élménymedencék, gyermekmedencék, úszómedence és jacuzzi is található a fürdőben, azaz van miből válogatni. Egy tiszakécskei nyaralásnál kevésbé kell izgulnunk az időjárás miatt, hiszen kánikulai időszakban és hűvösebb nyári napokon is remek választást jelent a termálfürdő.

Tisza-parti TermálfürdőA Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő területén található az 50 szobával rendelkező, négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa. A vendégek számára térítésmentes Wifi-t biztosítanak, a szálloda mellett ingyenes a parkolás. A hotelt a fürdővel egy rövidke folyosó köti össze, illetve már a szálloda kertjéből elérhetőek a gyógyvizes medencék és természetesen ne feledkezzünk meg a Tisza-partról sem, mely csupán egy rövidke sétára található a szálláshelytől.

Barack Hotel TiszakécskeA Barack Hotel háromféle csomagajánlattal is készül a nyári szezonra. A csomagok közös pontja, hogy félpanziós ellátást, a szomszédos fürdőkomplexum és a szaunavilág használatát, a fürdőköpeny és a strandtörölköző biztosítását, valamint korlátlan energetizált vízfogyasztást foglalnak magukban.

Mindezek mellett a vendégek a távozásuk napján is záróráig maradhatnak a fürdőben, illetve a szaunavilágban. Egy 1000 forint értékű wellness kupont, valamint 500 forint értékű koktél kupont is kapnak, a gyerekek pedig ingyen csúszdázhatnak.

Természetesen a szállóvendégek is ingyenesen részt vehetnek a fürdőben rendezett családi animációs programokon és vízi tornákon. Valamint június 23-tól minden hétvégén tematikus hétvégéket rendeznek a fürdő területén, ahol a vendégek különböző, ismert sztárfellépőkkel találkozhatnak.

Barack Hotel TiszakécskeA három nyári csomag pedig a következő:

Majdnem nyár – foglalható: 2018. június 15. és július 15., valamint augusztus 20. és szeptember 2. között

Nyárindító, vagy nyárbúcsúztató üdüléshez választható ez az ajánlat, aminél május 31-ig előfoglalási kedvezmény is érvényes. A csomag legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes.

Nyári ízelítő – foglalható: 2018. július 15. és augusztus 20. között

Ezt a csomagot érdemes azoknak választani, akik a nyári főszezonra terveznek egy rövidebb pihenést, ez a csomag szintén minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén választható. A főszezonban hétvégenként sztárvendégek lépnek fel a fürdőben és rengeteg családi animációs programot is tartanak.

Barack Hullám – foglalható: 2018. július 15. és augusztus 20. között

A csomag legalább 5 éjszakás tartózkodás esetén foglalható. Az egy éjszakára jutó szállásdíj alapján ez igen kedvező ajánlatnak számít.

Ide kattintva megnézheti, hogy milyen árakon érhetők el a fenti nyári csomagok és akár egyből le is foglalhatja a szállását. Valamint minden további információt is megtalálhat a szállodáról.

A termálfürdő igen gazdag nyári programkínálatáról itt olvashat további részleteket.