• A népszerű fürdőhely kitűnő helyszín lehet egy pár napos előszezoni pihenéshez.

  • Az egyik kedvelt cserkeszőlői szálláshely tavaszi csomagajánlatai hamarosan lejárnak, érdemes ezeket megnézni, mert jó akcióik vannak.

Az időjárás alapján májusban akár egy előrehozott nyaralást is tarthatunk, amihez ideális választás lehet a Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlő. A település termálfürdője már „nyári üzemmódra” kapcsolt, ez azt jelenti, hogy május elseje óta nemcsak a fedett fürdőrész, hanem a tágas, öt hektáros strandfürdői terület is a vendégek rendelkezésére áll. Akár jó időt fogunk ki, akár hűvösebbet, a cserkeszőlői fürdőben biztosított a kellemes kikapcsolódásunk.

A cserkeszőlői üdüléshez ideális választás lehet a termálfürdővel pont szemben található Solaris Apartman & Resort. A színvonalas szálláshelyen a 40 és 48 négyzetméteres apartmanok mellett 56 négyzetméteres superior apartmanok és 75 négyzetméteres penthouse lakosztály közül választhatunk. Utóbbiakhoz 25, illetve 75 négyzetméteres terasz is tartozik.

Az apartmanház számos kedvező csomagot kínál a vendégek számára. Ezek közül a tavaszi ajánlatok májusban kifutnak. Aki teheti, annak érdemes valamelyikre még gyorsan lecsapni.

Solaris Cserkeszőlő apartmanA lenti csomagajánlatok közös pontja, hogy tartalmazzák a díjmentes Wifi használatot, továbbá a vendégek számára zárt parkolót biztosítanak. Ezen túlmenően az apartmanok fürdőszobáiban – egy külön csapon keresztül – elérhető a cserkeszőlői termálvíz is, aminek használatáért semmilyen extra díjat nem számítanak fel.

Ajándék éjszaka csomag: május 31-ig.
Ez az ajánlat 5 napos tartózkodás esetén érvényes, vasárnapi érkezés és pénteki távozás esetén (az ünnepi időszakon kívül). Az 5 éjszakából egyet ajándékba kapnak a vendégek. A csomagajánlat félpanziós ellátást és a tartózkodás idejére díjmentes fürdőbelépőt is magában foglal.

Cserkeszőlő szabadtéri gyógyvizes medenceTavaszi relaxálás csomag: május 31-ig.
Legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén foglalható.

Solaris CserkeszőlőTavaszi feltöltődés – forró termálvizes élmények csomag: május 31-ig.
Ezt a csomagot igazán kedvező áron kínálják. Két személy részére két éjszakás tartózkodást biztosít és reggelit, valamint egy napra szóló fürdőbelépőt tartalmaz. Az ajánlat a pünkösdi hosszú hétvégére nem érvényes.

Solaris Cserkeszőlő