• A hajdúszoboszlói Hungarospa több saját szálláshellyel is rendelkezik.

  • A fürdőkomplexumhoz közvetlenül kapcsolódó kempingből és hotelből egy kényelmes sétával elérheti a Hungarospa összes szolgáltatását.

Aki már belefutott olyan helyzetbe, hogy egy üdülőhelyen a „fürdőhöz közelinek” hirdetett szállás valójában egy kisebb túrára volt a strandtól, vagy a termálfürdőtől, az tudja értékelni azt, ha egy szálláshely valóban fürdőközeli. Szerencsére az ország legnagyobb fürdője, a hajdúszoboszlói Hungarospa több saját szálláshellyel is rendelkezik. Ezek közé tartozik a háromcsillagos, superior besorolású Thermal Hotel, a Thermal Camping és a fürdőtől – tényleg – nem messze lévő Hajdú Camping.

A fürdő melletti Thermal Campingben 300 lakókocsiállást alakítottak ki, áram- és ivóvízcsatlakozási lehetőséggel. Az egész évben nyitva tartó kemping szállásdíja minden esetben tartalmazza a korlátlan számú átjárási lehetőséget a Hungarospa strandjára, gyógyfürdőjébe és uszodájába.

Tavaly egy új szolgáltatással, mobilházakkal bővült a Thermal Camping kínálata. Ez ideális lehet azoknak, akik nem lakókocsival érkeznek, nem szeretnének sátorozni sem, de mégis természetközeli, nyugodt helyen pihennének. A mobilházakban két hálófülke, nappali, két fürdőszoba (zuhanyzóval és WC-vel) és teljesen felszerelt konyha található. A légkondicionált mobilházakban biztosítják az ágyneműt, huzatot, lepedőt, törölközőt, konyharuhát is. Ez a szálláshely akár 5 felnőtt számára is kényelmes elhelyezést biztosít.

A Thermal Campingről és a mobilházakról minden további információt megtalál ide kattintva.

Hungarospa Camping mobilház

Hungarospa Camping mobilházA Hungarospának van egy másik kempingje is, a fürdőtől 800 méterrel lévő Hajdú Camping. A szezonálisan üzemelő kempingben 30 sátor- és lakókocsihely található, de üdülőházak, faházak és motelszobák közül is választhatnak. A Hajdú Camping vendégei jelentős kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet a Hungarospába.

Akik kifejezetten szállodai elhelyezést szeretnének igénybe venni, azoknak a Hungarospa Thermal Hotel lehet az ideális választás. A fürdőhöz kapcsolódó szállodában 105 kétágyas szoba, három apartman, hat családi szoba és három darab, kifejezetten a mozgássérültek számára kialakított egyágyas szoba található. A Thermal Hotel mellett szól az is, hogy saját fürdőrészleg is tartozik hozzá, ahol gyógyvízzel töltött beltéri és kültéri medencék állnak a vendégek rendelkezésére. Ráadásul az egészségbiztosítás által támogatott gyógyászati kezelések helyben, a szállodában is elérhetők.

A hotellel kapcsolatos további információkért látogasson el a Thermal Hotel weboldalára.

Hungarospa Thermal Hotel