• November közepéig tart az Aqua-Palace Élményfürdő szaunavilágának akciója.

  • Ezt akár össze is kapcsolhatjuk egy méregtelenítő és egy kényeztető wellness csomag igénybevételével.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum nemcsak a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, feltöltődni vágyóknak is remek választás lehet. Arról nem is beszélve, hogy a különféle wellness szolgáltatások révén akár meg is előzhető a komolyabb betegségek kialakulása.

Ilyen lehet például a rendszeres szaunázás, amihez az Aqua-Palace Élményfürdőben rendkívül széles választék áll a vendégek rendelkezésére. A kétszintes szaunavilág első emeletén három finn szaunát, két infraszaunát, két gőzkamrát, merülőmedencét és Kneipp medencét alakítottak ki. A szaunavilág második szintjén egy finn szauna, valamint egy további merülőmedence várja a vendégeket. A szaunázások között pedig tágas pihenőrészt vehetnek igénybe, vagy akár az ugyanitt található – parajdi sótéglákkal kirakott – sószobát is felkereshetik.

Aki szeret szaunázni, annak már csak azért is érdemes felkeresnie az Aqua-Palace Élményfürdőt, mert november 15-ig még érvényes a „Helló Ősz!” akció. Ennek keretében hétfőtől péntekig 50 százalékos kedvezménnyel – 400 forintért – váltható kiegészítő jegy az élményfürdő szaunavilágába.

Aqua Palace helló ősz szaunaAz Aqua-Palace-ban a fürdőzést, szaunázást akár masszázsok és testkezelések igénybevételével is összeköthetjük. Két olyan csomagot is kínál a fürdő, ami többféle kényeztető, illetve wellness szolgáltatást foglal magába kedvezményes áron.

Az érzéki kényeztetés nevű ajánlat 30 perces Pindasweda masszázst, 6 perc szoláriumozást és teázást tartalmaz. Erről a masszázsfajtáról azt érdemes tudni, hogy indiai eredetű aromamasszázs és a csakrapontokat stimulálja. Ehhez gyógynövényekkel teli, felmelegített kis zsákokat használnak, amelyekkel átmasszírozzák a beolajozott testet. Ez serkenti a vérkeringést, csökkenti az izmok, ízületek merevségét és nyugtató, stresszoldó hatású. A csomag jelenleg 4000 forintért vehető igénybe.

pindasweda HungarospaA méregtelenítő csomag összességében 75 percnyi szépítő, kényeztető szolgáltatást tartalmaz. Ezek közé tartozik a 30 perces Dermalife és a 30 perces cellulit kezelés, továbbá egy 15 perces talpreflexzóna masszázs. Mindezek mellett a teázási lehetőség is a csomag része.

Akinek esetleg nem ismerős a Dermalife elnevezés: ez egy speciális, világszabadalommal védett berendezést takar. A gép külsőre leginkább egy fekvőszoláriumhoz hasonlít és a gőz, az infravörös hő, a vibrációs masszázs, az aroma- és gyógynövényes kezelések hatását ötvözi. Ezáltal pedig méregtelenítő, bőrszépítő hatással rendelkezik. A méregtelenítő csomag 7800 forintért vehető igénybe.

dermalife HungarospaA Hungarospa akcióiról ide kattintva olvashat további részleteket.

Az Aqua-Palace Élményfürdő szaunavilágáról pedig itt talál meg minden információt.