• Érdemes lehet november eleje és a karácsony közötti időszakra időzíteni még egy idei üdülést.

  • Nincs tömeg és ilyenkor egész jó szállásakciók érhetők el.

  • Cserkeszőlő pedig ebben az időszakban is remek választás.

Aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy még az év vége előtt be tud iktatni egy pár napos üdülést, annak adunk egy tippet. Várja meg, amíg véget ér az október végi, november eleji hosszú hétvégékkel, tanítási szünettel tarkított időszak, de előzze meg az év végi ünnepeket. A kettő közötti bő másfél hónap remek választás lehet azoknak, akik szeretik a nyugodtabb, zsúfoltságtól mentes pihenést.

A termálfürdővel rendelkező üdülőhelyek azért ebben az időszakban is élettel teliek, hangulatosak, de mégis az éven belül talán ilyenkor lehet a leginkább háborítatlanul kikapcsolódni, különösen a hétköznapokon. A fürdőhelyeken belül is kitűnő választásnak számít a Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlő.

A község az ország tíz legnépszerűbb termálfürdős települése közé tartozik. A néhány évvel ezelőtt épült téli fürdőegységben gyógyvizes medencék, – köztük kiúszós medence is – élménymedence, pezsgőfürdő, bébipancsoló, tanmedence is található, de szabadtéri gyógyvizes medence is a vendégek rendelkezésére áll.

Cserkeszőlő termálfürdőA cserkeszőlői gyógyvíz kedvező hatását a különféle mozgásszervi betegségek, gerincbetegségek, csontritkulás, egyes nőgyógyászati problémák és bőrbetegségek esetén is igazolták. Ezen felül az ortopédiai műtétek és a balesetek utáni rehabilitáció során is sikerrel alkalmazzák. A víz párája kedvezően befolyásolja a különféle légzőszervi betegségekben szenvedők – például asztmások – állapotát.

A Cserkeszőlőre látogató vendégek számára az ideális szállás megtalálása sem jelent problémát. Szerencsére a termálfürdővel pont szemben, szó szerint pár lépésre található egy igen kedvező ár-érték arányú apartmanház, a Solaris Apartman & Resort.

A szálláshely több, kedvező árú csomagajánlatot is összeállított a késő őszi, illetve kora téli időszakra. Közös pontjuk, hogy december 21-ig foglalhatók.

Solaris Cserkeszőlő apartmanIndián nyár: ez a csomag standard apartmanos elhelyezést és félpanziós ellátást foglal magában. A vendégek korlátlan alkalommal járhatnak át a szomszédos termálfürdőbe, de díjmentesen használhatják az apartman zárt parkolóját és a Wifit is. Mindezek mellett élvezhetik a Solaris Apartman & Resort különleges szolgáltatását, a fürdőszobákban elérhető cserkeszőlői termálvizet is.

Solaris CserkeszőlőŐszi feltöltődés Cserkeszőlőn: ez az ajánlat a svédasztalos reggeli mellett tartalmazza a korlátlan napi be- és kijárást a termálfürdőbe, tovább a privát termálvíz, a zárt parkoló és a Wifi használatát is.

Solaris Cserkeszőlő apartmanAjándék éjszaka: ezt a csomagot 4=5 akciónak is hívhatjuk, hiszen a legalább 4 éjszakát foglaló vendégeknek egy további éjszakát ajándékba adnak. Ezt nézhetjük úgy is, hogy 20 százalékos kedvezményt kapnak a teljes árból. A csomagajánlat pusztán annyi megkötéssel jár, hogy vasárnapi érkezés és pénteki távozás esetén érvényes. Erre az ajánlatra is igaz, hogy mindegyik napra ingyenes fürdőbelépőt biztosítanak.

Cserkeszőlő Solaris apartman