• A Márton-napot megelőző hétvégére libavacsorával, Mikulásra pedig gyerekprogramokkal készül a tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa.

  • A szállóvendégek a fürdő és a szaunavilág szolgáltatásait a távozásuk napján is záróráig használhatják.

Sokan az év hátralevő részében már csak egy-egy hétvégére tudnak elszakadni a munkából. Ezeket a rövid időszakokat viszont szeretik a város zajától távol tölteni. Számukra lehet ideális választás Tiszakécske, ahol nyugodt, folyóparti környezetben lazíthatnak.

A tiszakécskei szálláshelyek közül bátran ajánljuk a már több mint 35 éves múltra visszatekintő Barack Thermal Resortot. Az üdülőközponton belül 10 medencés gyógy- és élményfürdő, thermal és prémium apartmanok, kemping és egy 50 szobás, négycsillagos szálloda, a Barack Thermal Hotel & Spa várja a vendégeket.

A szállodában a standard szobák mellett lakosztályokat, családi szobákat és mozgássérültek igényeire szabott szobákat is kialakítottak. Új szolgáltatásként a földszinti szobákban – az akadálymentesített kivételével – közvetlenül elérhető a tiszakécskei termálvíz.

Barack Thermal Hotel Tiszakécske

Érdemes figyelni a szálloda ajánlatait, mert rendszeresen összeállítanak speciális csomagajánlatokat. A hétvégi üdülési lehetőségeket keresőknek lehet jó választás a Márton-napi „gasztro wellness” és a „Télapó a Barackban” csomag.

Ami azonos mindkét csomagban, hogy félpanziós ellátást, ingyenes parkolást és wifit, kávé és teabekészítést, strandtörölközőt és fürdőköpenyt is magukban foglalnak. Ezen felül szintén tartalmazzák a színvonalas szaunavilág és a fürdőkomplexum szolgáltatásainak a használatát. Utóbbiakat a távozásuk napján is zárásig használhatják a vendégek. Azaz a délelőtti kijelentkezést követően nem kell egyből hazaindulniuk, hanem maradhatnak akár kora estig.

Márton-napi „gasztro wellness” csomag: november 8. és 10. között érvényes. A különlegességét pedig a Márton-napi libavacsora, valamint az újbor kóstoló adja. További információkért kattintson ide.

Barack Tiszakécske étterem

Télapó a Barackban csomag: ezt a december 6. és 8. között érvényes ajánlatot kisgyerekes családoknak ajánljuk. A Mikulás hétvégéjére ugyanis családi animációs programokkal, délutáni kakaó + kalács partyval készülnek. A fő esemény pedig a Mikulás érkezése lesz, aki hintóval keresi fel a Barack Thermal Resortot és természetesen ajándékot is hoz magával. Minden tudnivalót elolvashat erről a csomagról a szálloda weboldalán.

Jacuzzi medence Barack Tiszakécske

Tiszakécskei pihenést a fa alá?
Akár egy üdülés is lehet karácsonyi ajándék. Nem elcsépelt, kényelmesen beszerezhető és biztosan nagy örömet okoz a megajándékozottnak. A Barack Thermal Resort többféle ajándékutalványt is kínál. Konkrét szálláscsomagok is megvásárolhatók ebben a formában, de értékalapú szállásutalványt is kínálnak. Az online is megvásárolható utalványok akár egy évig érvényesek. Itt minden információt megtalálhat az ajándékutalványokról.

Barack termálfürdő Tiszakécske

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.