• A társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket igénybe vevő vendégeket a gyógyfürdő és a Solaris Apartman & Resort is kedvező ajánlattal várja.

  • A csomag fürdőbelépő mellett napi három kezelést, valamint ajándék szolgáltatást is tartalmaz.

Beülni a jó meleg gyógyvizes medencébe és várni, hogy érvényesüljön a víz hatása – sokak számára ezt jelentik a gyógyfürdős üdülések. Nyilván a minősített gyógyvizek előnyösen hatnak bizonyos panaszok esetén, ugyanakkor ez az adott betegség, vagy fájdalom teljes leküzdéséhez önmagában kevés lehet. A gyógyvizes kúrák ereje ugyanis akkor érvényesül igazán, ha egyéb kezelésekkel is párosítják a medencefürdőt.

Persze ehhez az is kell, hogy az adott fürdőben rendelkezésre álljanak ezek az egyéb fürdőgyógyászati kezelések. Ebből a szempontból is jó választás az ország legnépszerűbb fürdőhelyei közé tartozó Cserkeszőlő. A település fürdőjén belül ugyanis egy külön gyógyászati részleget alakítottak ki. Itt reumatológus, ortopéd és bőrgyógyász szakorvos is rendel, akik indokolt esetben a társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket is fel tudnak írni.

A fürdőben elérhető kezelések közé tartozik a medencefürdő, a gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás, a súlyfürdő, a szénsavas fürdő, az orvosi gyógymasszázs, a víz alatti vízsugármasszázs és a víz alatti csoportos gyógytorna.

Ezeken felül a gyógyászati központban többféle elektroterápiás, mágnesterápiás és fényterápiás kezelés igénybevételére is lehetőség van. Ez utóbbiak főleg a fájdalommal járó ízületi problémák esetében nyújtanak nagy segítséget, valamint támogatják az izomzat regenerációját.

Amennyiben a gyógyvizes fürdőt a fentiekkel kombinálják, akkor sokkal jobb hatás érhető el. Ráadásul a fürdő egy igen kedvező ajánlatot kínál a társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket igénylő vendégeknek. Ez azt jelenti, hogy a gyógyvizes medencefürdő és három kezelés csak napi 1200 forintba kerül. Választható egy ajándék szolgáltatás is, ami a fürdő összes medencéjének a használata, vagy egy sószoba belépő lehet.

Cserkeszőlő fürdő tél

A többnapos gyógykúrákhoz szállásra is szükségük lesz a távolabbról érkezőknek. Nekik ajánlható a fürdővel pont szemben található Solaris Apartman & Resort. A színvonalas apartmanház egy külön csomagajánlatot állított össze a gyógykúrára érkező – és háziorvosi beutalóval rendelkező – vendégek számára.

A csomag legalább 6 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. 2 fő esetén a csomag ára fejenként és éjszakánként mindössze 4900 forintba kerül (egy fő érkezése esetén egyedi ajánlatot ad az apartmanház).

Solaris Cserkeszőlő apartman

A szállásdíj tartalmazza a vezeték nélküli internet, a zárt parkoló és a fürdőköpeny használatát. A csomag az ünnepi időszakok kivételével december 20-ig érvényes. Ide kattintva minden további információt megtalál az apartmanház ajánlatáról.

Solaris Apartmanház CserkeszőlőSolaris Cserkeszőlő apartman

A cikk megjelenését a Solaris Apartman & Resort támogatta.