• Kedvezményes belépőjegycsomag, olcsóbb belépő az alsó tagozatos diákoknak, valamint nyereményjáték az online jegyvásárlóknak.

  • Ezekkel az akciókkal várja vendégeit a Hungarospa fürdőkomplexum.

A hajdúszoboszlói Hungarospa az idei nyárra is akciókkal és online nyereményjátékkal készült. Ahogy közeledünk a nyár végéhez, lassacskán ezek kifutnak, ezért érdemes élni velük még az augusztusból hátralevő napokon.

A Csodás Magyarország a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi forgalomélénkítő kampányának a neve. Ehhez csatlakozott a Hungarospa, méghozzá egy egész nyáron igénybe vehető, kedvezményes belépőjegycsomaggal. A Csodás Magyarország belépőt megvásároló vendégek egy karszalagot kapnak, ami a gyógyfürdőbe, a strandfürdőbe, az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe, valamint még az aquaparkba is belépést biztosít. A csomag ára felnőtteknek 8000 forint, diákoknak 6500 forint, a gyerekek számára (12 éves korig) pedig 4500 forintba kerül. Erről további információkat olvashatnak ide kattintva.

Szintén a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében valósult meg a „Kajla kampány”. A Kajla útleveleket minden alsó tagozatos diák számára eljuttatták a tanév végén. A gyerekek a nyári utazásaik során az országot járó Kajla kutya nyomába eredhetnek és összegyűjthetik a különféle turisztikai célpontok pecsétjeit.

A Kajla útlevelet felmutató diákok számára a Hungarospa kedvezményes strandbelépőt kínál augusztus végéig. Ez azt jelenti, hogy a 2100 forintos belépőjegyet az akció keretében 1700 forintért vásárolhatják meg.

Kajla akció HungarospaA Hungarospa már évek óta lehetőséget biztosít az online jegyvásárlásra. A vendégek a számítógépükről, vagy a mobiltelefonjukról a gyógyfürdőbe, a strandfürdőbe, az aquaparkba és az Aqua-Palave élményfürdőbe is megvásárolhatják a belépőjüket.

Ehhez a Hungarospa weboldalán a jegyvásárlás menüre kell kattintani, ahol kiválaszthatják a fürdőlátogatás dátumát. Ez lehet akár az adott nap, de 30 napra elővételben is megvásárolhatók a belépők.

A fürdő idén nyáron egy nyereményjátékkal is ösztönzi a kényelmes online jegyvásárlást. Az augusztus 18-ig érvényes játékban résztvevők között minden héten 2 darab Csodás Magyarország belépőt sorsolnak ki. A fődíj pedig egy két fő részére, a Hungarospa Thermal Hotelbe szóló wellness hétvége lesz.

A nyereményjátékhoz minden internetes jegyvásárló csatlakozhat, ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy a belépő megvásárlása előtt pipálják ki a „Részt kívánok venni a Hungarospa Zrt. nyereményjátékában” négyzetet.

Hungarospa Hajdúszoboszló strand nyárA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.