• A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő látogatói akár az interneten is megvásárolhatják a belépőjüket.

  • Különösen érdemes megfontolniuk a webes jegyvásárlást azoknak, akik az év végi ünnepi időszakban keresnék fel az élményfürdőt.

Vonatjegy, könyv, műszaki cikkek – egyre több szolgáltatás és termék esetén szinte már magától értetődő, hogy az interneten is megvásárolhatjuk. Szép lassan ezek közé fog tartozni a termálfürdőbe szóló belépő is, hiszen egyre több fürdő kínál már online jegyvásárlási lehetőséget. Ez meglehetősen praktikus, hiszen elkerülhetjük a pénztár előtti idegőrlő sorban állást.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum a hazai fürdők sorában úttörőnek számít az internetes jegyértékesítés terén, hiszen már több mint két éve elérhető náluk ez a szolgáltatás. Ennek köszönhetően a fürdőbe látogató vendégek akár már indulás előtt a számítógépükön, vagy éppen a mobiltelefonjukon megválthatják a belépőjüket.

A jegyvásárlás menüre kattintva gyorsan regisztrálhatunk a Hungarospa webshopjába, esetleg a Facebook, vagy a Gmail fiókunkkal is beléphetünk. Ezután első körben a fürdőlátogatás dátumát kell kiválasztanunk Ez lehet akár maga a vásárlás napja, de 30 napra elővételben is vásárolhatunk belépőt. Ezt követően választhatjuk ki, hogy az Aqua-Palace élményfürdőbe, vagy a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe (főszezonban a strandfürdőbe) szeretnénk-e látogatni.

Az élményfürdő esetében felnőtt, diák és gyermek jegyek, az gyógyfürdőnél felnőtt, kedvezményes (nyugdíjas, diák) és regisztrációs belépő (0-3 évesek) közül választhatunk. A jegyet „kosárba rakva” pedig bankkártyával online fizethetünk is.

Aqua-Palace élményfürdőEgy tipp: november végétől különösen érdemes a 30 napos jegyelővételi lehetőséggel élni. Ekkortól ugyanis már az év végi ünnepi időszakra is meg tudjuk váltani a belépőnket. Ez azért jöhet jól, mert az ünnepek idején – elsősorban az Aqua-Palace élményfürdő esetében – előfordulhatnak telt házas időszakok. Online elővétellel viszont jó előre bebiztosíthatjuk a jegyünket.