• Mutatunk egy jó ár-érték arányú szálláshelyet, ami tényleg közel van a fürdőhöz és rejtett költségek miatt sem kell aggódnunk.

  • Cserkeszőlőn tényleg csak a pihenésre és a gyógyulásra koncentrálhatunk.

Nagyon jó érzés, amikor egy üdülőhelyen van már egy bejáratott szálláshelyünk, ahol visszatérő vendégnek számítunk. Hiszen egy új szállással azért mindig jár némi stressz is. Az első látogatás előtt nem tudhatjuk, hogy tényleg olyan szépek-e a szobák, mint a fotókon. Előfordul az is, hogy a „kellemes sétányi” távolságra ígért fürdőbe való eljutás felér egy gyalogos teljesítménytúrával. Vagy éppen minden olyan szolgáltatásért fizetni kell, amire nem is gondoltunk, a parkolástól kezdve a klíma használatán át a vezeték nélküli internetig bezárólag.

Aki először látogat el a termálfürdőjéről ismert Cserkeszőlőre, annak a Solaris Apartman & Resort ideális választás lehet, hiszen itt nem várnak ránk kellemetlen meglepetések.

Az apartmanház és a termálfürdő távolsága biztosan senkinek nem okoz problémát, ugyanis pont szemben találhatók egymással. Szó szerint csak pár lépés a fürdő. Ez különösen jól jöhet azoknak, akik a reumatológiai problémájukat kúrálnák Cserkeszőlőn és esetleg fájdalommal jár számukra a mozgás. Nekik egyébként jó hír, hogy lift is található az apartmanházban.

Solaris CserkeszőlőA Solaris Apartman & Resortban nem kérnek díjat a zárt parkoló használatáért, ahogy a Wifiért és a klíma használatáért sem. Ráadásul a szálloda csomagajánlatainak a többsége a fürdőbelépőt is tartalmazza.

Egészen egyedi szolgáltatása az apartmanháznak, hogy a cserkeszőlői termálvíz elérhető mindegyik fürdőszobájukban. Talán mondanunk sem kell, ezért sem számítanak fel külön díjat.

Solaris Cserkeszőlő apartmanEgy tipp: aki kedvet kapott egy pár napos cserkeszőlői pihenéshez, annak érdemes még a karácsony előtti időszakot kihasználnia. Nagyon jó választás lehet november vége és december első fele, hiszen ilyenkor nincs nagy tömeg a fürdőben, így tényleg minden adott a nyugodt üdüléshez és gyógyuláshoz.

Az apartmanház szállásajánlatai között kettőt is találunk, amelyek még december 21-ig foglalhatók.

Őszi akciós wellness napok: ez a csomag standard apartmanban történő elhelyezést és fürdőbelépőt, valamint félpanziós ellátást tartalmaz. Legalább 2 fő, 2 éjszakás tartózkodása esetén érvényes. Minimális felárért pedig a superior apartmant, vagy a penthouse lakosztályt is választhatják a vendégek.

Cserkeszőlő termálfürdőAjándék éjszaka: ez azoknak lehet jó választás, akik vasárnaptól péntekig tudnak maguknak adni pár szabad napot. A 4=5 csomag esetében ugyanis 4 éjszakás tartózkodást fizetnek, de további egy éjszakát ingyen maradhatnak. Vagy másképp nézve: 20 százalékos kedvezményt kapnak a szállásdíjból. Az ajándék fürdőbelépő ennek a csomagnak is a része, beleértve ebbe az ajándék plusz egy napot.

Cserkeszőlő apartman