• Minősített gyógyvízzel rendelkező fürdő, úszómedence, élménymedence, szaunavilág és széles szálláskínálat is várja a Tiszakécskére érkező vendégeket.

  • Az üdülőhelyen a fürdőn kívül is számos új turisztikai attrakció található.

  • Ezen a héten egy különleges, 72 órán át érvényes akciót is kínál a Barack Thermal Resort.

Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől pedig mindössze 34 kilométerre fekvő Tiszakécske kiváló úti cél lehet azoknak, akik természetközeli helyen, a Tisza partján pihennék ki a hétköznapok fáradalmait. Érdemes azt is tudni, hogy idén több turisztikai fejlesztés is megvalósult Tiszakécskén. A Holt-Tisza partján egy egészen egyedi cölöpösvényt alakítottak ki. Épült egy új, 14 méter magas kilátó. Ráadásul több mint tízéves szünet után újra jár a városi kisvasút, ami hétvégenként a nyári szezonon kívül is a vendégek rendelkezésére áll. A kisvonat a Tisza-parti megállótól a Találkozások Házáig közlekedik, de útközben megáll a Játszótér megállónál, a 14 méter magas kilátónál és a Sportcentrumnál is.

Tiszakécske kisvasút kilátó

A tiszakécskei Barack Thermal Resorton belül a vendégek semmiben nem szenvednek hiányt. A 10 medencés fürdőben minősített gyógyvízzel töltött medencékben regenerálódhatnak. Ugyanakkor az aktívabb vizes kikapcsolódást keresők rendelkezésére áll például élménymedence, valamint az úszómedence is. A komplexumhoz egy minden igényt kielégítő szaunavilág is tartozik, ami idén egy vadonatúj kültéri finn szaunával bővült.

A szálláslehetőségek terén is minden megtalálható egy helyen. A négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa 50 szobával várja az utazókat. Egyes szobákban közvetlenül is elérhető a tiszakécskei termálvíz. Az apartmanos elhelyezést kedvelők számára jó választás lehet a Barack Thermal Apartmanok, vagy Barack Prémium Apartmanok kínálata. Sőt, a kempingezés szerelmesei számára egész évben nyitva áll a Barack Thermal Camping.

A Barack Thermal Resort október 15-17. között egy különleges, csak 72 órán át érvényes Black Sale akciót is kínál a vendégek számára. A jelentős kedvezménnyel kecsegtető akcióról mindent részletet megtudhat, amennyiben ide kattintva, a Barack Thermal Resort honlapján feliratkozik a felugró űrlapon.

Tiszakécske gyógyvizes medence