• Az élményfürdő szaunavilágát jelentős kedvezménnyel használhatják a vendégek.

  • Ezen felül a fürdőgyógyászati kúrát igénybe vevők hétköznapokon mindössze 1000 forintért válthatnak belépőt az Aqua-Palace Élményfürdőbe.

Jövő év január 10-től kezdődően kétféle akció is elérhető lesz a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumban. A „Téli Feltöltődés” akció keretén belül az Aqua Palace Élményfürdőben 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a szaunabelépő árából. A kedvezmény egészen február 28-ig érvényes.

Érdemes tudni, hogy az élményfürdő szaunavilága meglehetősen széles kínálatot biztosít. Az első szinten három finn szauna, két infraszauna, két gőzkamra, merülőmedence, továbbá egy Kneipp-medence is található. A szaunavilág második szintjén pedig egy további finn szauna és merülőmedence várja a vendégeket.

Egy másik akció is indul január 10-én: a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben támogatott gyógykúrát igénybe vevő vendégek hétköznapokon mindössze 1000 forintért látogathatják az Aqua-Palace Élményfürdőt. Ez több mint 70 százalékos kedvezményt jelent a teljes jegyárhoz képest. Ez az akció szintén február 28-ig érvényes.

A gyógyfürdőben egyébként továbbra is elérhető a kedvelt gyógyászati csomag. Ez napi négyféle kezelést és gyógyfürdő belépőt tartalmaz. Ezen felül a legalább 4 napra érvényes csomagot vásároló vendégek egy vasárnapi gyógyfürdő belépőt is ajándékba kapnak. A kezelési napokon egy pohár gyógyteára, vagy Pávai Vajna ásványvízre is a fürdő vendégei, illetve a kezelési napokon ingyenesen látogathatják az Árpád uszodát is.

A NEAK-támogatott kúracsomag ára hétköznap 1900 forint, szombati napokon 2800 forint. A harmadik kúrától kezdődően törzsvendég kedvezmény is igénybe vehető, ami azt jelenti, hogy ebből az árból még 10 százalékos kedvezményt is biztosítanak.

Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő