• Látogasson el 2019 első három hónapjában Cserkeszőlőre és használja ki a Termál Online olvasóinak járó szállásdíjkedvezményt.

  • A cikkben megtalálja, hogy ezt miként veheti igénybe.

Az ország 10 legnépszerűbb termálfürdős települése közé tartozik a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cserkeszőlő. Az itt található fürdő kedveltsége nem véletlen, hiszen tágas fedett részleggel, valamint télen is működő szabadtéri medencékkel is rendelkezik.

A jellegzetes, aranybarna színű gyógyvíz mozgásszervi problémák, gerincbetegségek, csontritkulás, egyes nőgyógyászati- és bőrbetegségek kezelésére és megelőzésére is alkalmas. Ráadásul a fürdőben szakorvosok rendelnek és minden olyan gyógyászati kezelés elérhető, amit a társadalombiztosítás támogat.

Nem kell sokáig keresgélnünk, ha Cserkeszőlőn egy jó ár-érték arányú szálláshelyet szeretnénk találni. A fürdővel szemközt lévő Solaris Apartman & Resort ugyanis kitűnő választás lehet.

Solaris Cserkeszőlő apartmanA szálláshelyen nagyon jól felszerelt, szállodai színvonalú apartmanok állnak rendelkezésünkre. Alapesetben ezek önellátóak, – hiszen konyhával is rendelkeznek – de lehetőség van reggeli és félpanziós ellátás igénybevételére is. A szállásdíj tartalmazza a fürdőbelépőt (korlátlan számú be- és kijárással), továbbá a zárt parkoló és a Wifi használatát.

További érv lehet a Solaris Apartman & Resort mellett, hogy 2019. március 31-ig a Termál Online olvasói a szállásdíjból 10 százalékos kedvezményt kapnak. Ehhez nem kell mást tenniük, mint az apartmanháznál történő közvetlen szállásfoglalás esetén az emailben említsék meg, hogy igényelnék a Termál Online olvasóinak járó kedvezményt. Más teendőjük nincs is.

Cserkeszőlő fürdő lányokA 10 százalékos kedvezmény a napi szobaárakra vonatkozik (étkezésre nem).