• A gyógyfürdővel szemben lévő apartmanház kedvező csomagajánlatokkal várja a vendégeket.

  • A Termál Online olvasói pedig március 31-ig kedvezményt kapnak a napi árakból.

Hamarosan vége az ünnepi időszaknak, a gyerekek újra iskolába mennek és ismét nyugodtabb napok kezdődnek az üdülőhelyeken. Aki teheti, annak érdemes ezt kihasználni egy termálfürdő felkeresésére és néhány napos pihenésre. Egyébként ez már csak azért is praktikus, mert a tapasztalatok szerint a mozgásszervi panaszok a téli időszakban gyakrabban és erősebben jelentkeznek, egy pár napos üdüléssel pedig ezt akár meg is előzhetjük.

Évről évre sokan választják a Budapesttől 130 kilométerre, Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlőt, illetve az ottani gyógyfürdőt. A létesítményben fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék, élménymedencék, gyermekmedence egyaránt a vendégek rendelkezésére áll. A fürdő gyógyászati központjában szakorvosi rendelés is elérhető és a társadalombiztosítás által támogatott gyógykezeléseket is igénybe lehet venni.

Közvetlenül a gyógyfürdővel szemben találjuk a Solaris Apartman & Resort apartmanházat. A szálláshely rendkívül igényesen berendezett, hotelszintű szolgáltatást nyújt, ahol többféle méretű apartman (standard, superior, penthouse) áll a turisták rendelkezésére.

Az apartmanház rendszeresen összeállít kedvezményes csomagajánlatokat is. Az év első hónapjaiban érvényes a Hétköznapi Pihenés és a Tavaszi Wellness Napok csomagjuk.

Cserkeszőlő fürdő télHétköznapi Pihenés: 2019. március 31-ig foglalható hétköznapokon, az ünnepi időszakok kivételével. A szállásdíj félpanziós ellátást, a privát termálvíz használatát, díjmentes parkolást és Wifit, valamint fürdőbelépőt is tartalmaz (korlátlan napi ki- és bejárással).

Solaris Cserkeszőlő apartmanTavaszi Wellness Napok: 2019. április 30-ig foglalható, az ünnepi időszakok kivételével. Ez a csomag is tartalmazza a félpanziós ellátást, a privát termálvizet, a pakolást, a Wifit és a termálfürdőbe szóló belépőt.

Cserkeszőlő Solaris apartmanTermészetesen arra is lehetőség van, hogy az apartmanház napi árai alapján foglaljon szállást.

Ráadásul a Solaris Apartman & Resort weboldalán lévő napi árakból 2019. március 31-ig 10 százalék kedvezményt kapnak a Termál Online olvasói. Ennek igénybevételéhez közvetlen szállásfoglalás esetén jelezze, hogy a Termál Online-on hallott erről a kedvezményről. Ennyire egyszerű, nincs is más tennivalója és egyből megspórolja a szállásdíj 10 százalékát (a kedvezmény az étkezések, azaz a reggeli és a félpanzió árára nem vonatkozik).

Cserkeszőlő élményfürdő