• Az Aqua-Palace élményfürdőbe látogató vendégek két hónapon át ingyen használhatják a szaunavilágot.

  • A kedvezmény hétvégén is igénybe vehető.

Magyarország négy évszakos úti cél – erre szeretné a belföldi turisták figyelmét felhívni a Magyar Turisztikai Ügynökség. Ezért „Helló Tél!” néven évindító kampányt hirdettek, amivel a téli időszak hazai pihenési, kikapcsolódási lehetőségeit ajánlják az utazók figyelmébe.

A kezdeményezéshez egy szaunás akcióval csatlakozott a hajdúszoboszlói Hungarospa. Ennek keretében 2019. január 15. és március 14. között az Aqua-Palace élményfürdőbe belépőjegyet váltó vendégek térítésmentesen használhatják a szaunavilág szolgáltatásait.

A két hónap alatt az akció minden egyes nap, azaz még hétvégéken is érvényes. Érdemes kihasználni a lehetőséget, hiszen más időszakokban a szaunavilágba szóló kiegészítő jegy fejenként 800 forintba kerül.

A szaunázás edzi a szívet, javítja a vérkeringést, erősíti az immunrendszert. A tapasztalatok szerint a rendszeres szaunahasználat szebbé teszi a bőrt és segít leküzdeni a stresszt is, hiszen kitűnő feszültségoldó. Mindennek a kipróbálásához remek helyszínt jelent az Aqua-Palace élményfürdőn belül kialakított kétszintes szaunavilág. Az első szinten három finn szauna, két gőzkamra, két infraszauna, merülőmedence, valamint egy Kneipp medence található. A második emeleten pedig finn szauna és merülőmedence biztosítja a kikapcsolódást.

A szaunarészleghez egy tágas, nyugágyakkal felszerelt pihenőrész is tartozik, de a vendégek a parajdi sótéglákból kirakott sókamrát is használhatják.

Aqua-Palace szaunavilágA Helló Tél! kedvezményről és az élményfürdő szaunavilágáról minden további információt elolvashat ide kattintva, a fürdő honlapján.