• Olyan karácsonyi ajándékot keres, ami egyszerre ötletes és praktikus?

  • Az évindító üdülési lehetőséget biztosító ajándékutalvány kitűnő választás lehet.

Nem mindig egyszerű kitalálni, hogy milyen karácsonyi ajándékkal lepjük meg a rokonainkat, ismerőseinket. Jó lenne olyat találni aminek tényleg örül a megajándékozott. Amennyiben az illetőről tudjuk, hogy szereti a termálfürdőket, akkor van egy ötletünk: az ajándékutalvány. Nem kell érte sorban állni, tülekedni és akár a karácsony előtti utolsó pillanatokban is lecsaphatunk rá.

A Cserkeszőlői Fürdő és Gyógyászati Központtal pont szemben található Solaris Apartman & Resort egy kifejezetten a karácsonyra szóló ajándékutalványt kínál a vendégeknek. Ezen nem egy konkrét pénzösszeg szerepel, – így nem derül ki az ajándék értéke – hanem egy 2 fő részére szóló, 2 éjszakás pihenésre jogosít.

Az ajándékutalvány magában foglalja a szállásdíjat, a svédasztalos reggelit, napi korlátlan számú átjárási lehetőséget a szomszédos termálfürdőbe, valamint az apartmanház zárt parkolójának és a Wifinek az ingyenes használatát.

Solaris Cserkeszőlő apartmanA vendégek élvezhetik a Solaris Apartman & Resort különleges szolgáltatását, a minden egyes apartman elérhető privát termálvizet. Ez azt jelenti, hogy a fürdőszobában lévő kádat egy külön csapon keresztül cserkeszőlői termálvízzel is teleengedhetik.

A karácsonyi ajándékutalvány ára mindössze 29 900 forint (2 személy részére). Ez egészen 2019. március 31-ig használható fel hétköznapokon, az ünnepi időszakok kivételével. Amennyiben hétvégén vennék igénybe az utalványt, akkor erre is lehetőség van 1000 forint/fő/éj felár ellenében.

Az utalvány standard apartmanban való elhelyezést biztosít. Ezek sem szűkösek, hiszen 40-48 négyzetméteresek, külön légterű hálószobával és jól felszerelt konyhával rendelkeznek.

Azonban lehetőség van arra, hogy az ajándékutalvány az 56 négyzetméteres superior apartmanba, vagy 75 négyzetméteres penthouse lakosztályba szóljon. A superior apartmanokhoz 25 négyzetméteres, a lakosztályhoz 160 négyzetméteres terasz is tartozik.

Cserkeszőlő Solaris apartmanTipp: az ajándékutalvány birtokában érdemes minél előbb lefoglalni a szállást, ugyanis Cserkeszőlő és maga az apartmanház is egyre kedveltebb a turisták körében, emiatt gyorsan megtelnek a férőhelyeik.

Cserkeszőlő fürdő lányok