• Termálfürdő közvetlen közelében, nyugodt, folyóparti környezetben töltené a húsvéti hosszú hétvégét?

  • Pont tudunk ajánlani egy remek szálláshelyet.

Idén viszonylag korán lesz húsvét, a március 15-i hosszú hétvégét csak két héttel követi. Akik szeretnének pár napra kikapcsolódni, de még nem döntötték el, hogy merrefelé induljanak, azoknak érdemes fontolóra venniük Tiszakécskét. A Budapesttől 120 kilométerre, Kecskeméttől 34 kilométerre található település nyugodt környezetet biztosít egy néhány napos pihenéshez.

A településen belül megéri felkeresni a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt, ahol az ünnepi időszakra animációs programokkal készülnek, így a kisgyerekes családok számára is jó választás lehet a fürdő.

A fürdőben a „húsvéti ramazuri” nevű programsorozat március 30. és április 2. között tart, s ennek keretében a játékos foglalkozások mellett nyuszisimogatóval is várják a vendégeket. A fürdő étterme pedig húsvéti ételkülönlegességekkel készül ezekre a napokra.

Tiszakécske gyermekmedenceA szálláskínálat legújabb részét az árnyas, fás környezetben felépített Termál Bungalók jelentik. Tavaly nyáron adták át a 12 darab, egyedi tervek alapján készült bungalót, amelyek mindössze 400 méterre találhatók a fürdőtől. A stúdió bungalók 27 négyzetméteresek és legfeljebb 4 fő befogadására alkalmasak. A nagyobb, 53 négyzetméteres bungalókban pedig akár hatan is elférnek.

Tiszakécske Termál BungalóA bungalókban televízió, kihúzható kanapé, teljesen felszerelt konyha, a hálószobában ágynevű, törölközők találhatók. A bungalók fűthetők és biztosított a díjmentes Wifi használat is.

A Termál Bungalókról további fotókat, információkat, valamint szállásdíjakat talál ide kattintva.

Tiszakécske Termál BungalóÉrdemes igyekezni a szállásfoglalással, mert a fürdőhöz tartozó szálloda és apartmanházak – Barack Hotel, Thermal Apartmanok – már megteltek húsvétra. Így a bungalók mellett még a Tisza-parti Thermal Camping jöhet számításba húsvéti szálláshelyként. A kemping a fürdő közvetlen szomszédságában található és a szállásdíj tartalmazza a termálfürdőbe történő ingyenes belépést is.

A kempingről ide kattintva olvashat el minden információt.