• Különleges gyógynövényes masszázs, speciális méregtelenítő kezelés, talpmasszázs, szoláriumozás és kellemes teázás.

  • Mindezek kedvező áron, csomagban is elérhetők az Aqua-Palace-ban.

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdő számos wellness szolgáltatást kínál a vendégeknek, ezáltal a legkülönfélébb masszázsokkal, testkezelésekkel köthetjük össze a fürdőzést. Két olyan csomagot is összeállítottak, amelyek többféle kényeztető, illetve wellness szolgáltatást tartalmaznak kedvezményes áron.

A méregtelenítő csomag összességében 75 percnyi szépítő, kényeztető szolgáltatást foglal magában. Egészen pontosan 30 perces Dermalife kezelést, 30 perces cellulit kezelést és 15 perces talpreflexzóna masszázst. Ezen felül a tea fogyasztását is tartalmazza a csomag.

Aki a fentiek közül a Dermalife-ot nem ismerné: ez egy különleges, világszabadalommal védett rendszert takar. Maga a gép leginkább egy fekvő szoláriumhoz hasonlít, ami a gőz, az infravörös hő, a vibrációs masszázs, az aroma- és gyógynövényes kezelések hatását ötvözi. Ezáltal méregtelenítő, bőrszépítő hatással rendelkezik.

dermalife HungarospaAz érzéki kényeztetés csomag szintén elérhető az élményfürdő wellness szolgáltatásai között. Ez 30 perces Pindasweda masszázst, 6 perces szoláriumozást és teázást tartalmaz.

Az indiai eredetű Pindasweda aromamasszázs a csakrapontokat stimulálja. Ehhez gyógynövényekkel teli, felmelegített kis zsákokat használnak, ezekkel masszírozzák át a beolajozott testet. A különleges masszázs serkenti a vérkeringést, csökkenti az izmok, ízületek merevségét, jó hatással van a bőrre és nyugtató, stresszoldó hatású.

pindasweda HungarospaA méregtelenítő csomagot 7800 forintért, az érzéki kényeztetés csomagot pedig 4000 forintért vehetik igénybe az Aqua-Palace élményfürdőbe látogató vendégek.

A fürdő szolgáltatásairól, akcióiról további információkat olvashat ide kattintva.