• Nem lehet olyan rossz, vagy jó idő, ami elronthatja a pihenésünket akkor, ha termálvizes üdülőhelyre megyünk a hosszú hétvégéken.

  • Cserkeszőlő például ideális választás lehet.

Minden évszakban megvan a maga előnye annak, ha egy termálfürdő közelébe szervezünk pár napos pihenést. A május elseje és a pünkösd körüli szabadnapok esetében viszont talán a legjobb választásnak bizonyulhatnak ezek a fürdőhelyek. Ebben az időszakban még kifoghatunk hűvösebb időt, de akár nyári meleget is, az viszont szinte biztos, hogy a nagy tavak és folyók még nem lesznek alkalmasak a fürdésre.

Amennyiben viszont egy termálfürdő közelében töltjük a hosszú hétvégénket, akkor nem lőhetünk mellé. A jobb helyeken van tágas fedett fürdő, ilyenkor azért hűvösebb időben sincs annyira hideg, hogy a kiúszós medencékbe ne lehessen kimerészkedni. Ráadásul májusban sok helyen már megnyitják a szabadtéri strandfürdőket is.

Így lesz ez a Cserkeszőlő Fürdőben is, ahol május elsején nyitják a strandot, ami azt jelenti, hogy számos további medence válik elérhetővé a fürdő „téli” kapacitásán felül. Cserkeszőlő ezért a május elsejei és a pünkösdi hosszú hétvégén is jó választás lehet.

Cserkeszőlő fürdő strandfürdőÉrdemes arra figyelni, hogy idén a május elsejei hosszú hétvége nagy része április végére esik, ezért aki teheti, annak érdemes úgy időzítenie az pihenését, hogy elsején, a strand nyitásakor is tudjon maradni.

A fürdővel szemben található Solaris Apartman & Resort mind a két hosszú hétvégére kínál csomagajánlatokat.

Vidám majális: ez a csomag április 27. és május 2. között foglalható, minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén. Svédasztalos reggelit, korlátlan ki- és belépésre jogosító fürdőbelépőt, személyenként napi félórás kerékpározási lehetőséget is tartalmaz az ajánlat. A vendégek külön díjfizetés nélkül használhatják a Wifi-hálózatot és az apartmanház zárt parkolóját.

Cserkeszőlő apartmanPünkösdi wellness: május 18. és 21. között, legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén foglalható a csomag. Svédasztalos reggelit, korlátlan ki- és belépésre jogosító fürdőbelépőt, ingyenes Wifit és a parkoló használatát tartalmazza ez az ajánlat is. Ezen felül egy krémes olasz fagylattal is megvendégelik azokat, akik ezt a csomagajánlatot választják.

Cserkeszőlő apartmanA Solaris Apartman & Resortról érdemes tudni, hogy a fürdőszobáikban – egy külön csap révén – elérhető a cserkeszőlői termálvíz. Ez mindegyik csomag esetében díjmentes szolgáltatásnak számít.