• Az egyik helyen alapból is ennyibe kerültek idén nyáron a belépők.

  • A másik termálfürdőben nemrég csökkentették a jegyárakat.

A Jászság déli részén található Jászboldogháza község, ahol 1968 óta egy termálvizes strandfürdő is működik. Csak a nyári szezonban üzemel a kis fürdő, idén június 15-én nyitottak és már csak a héten tartanak nyitva. Érdemes tehát a következő napokat kihasználni, hiszen rendkívül kedvező jegyárakat kínálnak.

A Jászboldogházi Strandfürdő ugyanis idén nem emelte a belépőárait, a felnőtt belépő 1500 forintba, a diák és nyugdíjas jegy 1200 forintba, 4-14 évesek számára 900 forintba kerül.

Jászboldogházán a medenceválasztékot egy 30 méter hosszú nagymedence, gyermekmedence, továbbá egy ülőmedence jelenti. A nyitvatartásuk kicsit rendhagyó: a héten péntekig 13 órakor, hétvégén 9 órakor nyitnak és mindegyik nap 19 órakor zárnak.

Jászboldogháza termálstrand

Nemrég írtuk, hogy a Jászapátiban található Tölgyes Strandfürdő is a fentiekhez hasonló jegyárakat kínál már a múlt hét óta. A minősített gyógyvízzel rendelkező fürdőben a felnőtt napijegy 1500 forintba, a gyermek, diák, nyugdíjas belépő 1200 forintba kerül, de délutáni jegyek is válthatók.

Azt azonban fontos tudni, hogy a nyári főszezonhoz képest szűkebb medenceválaszték várja a vendégeket. Konkrétan a lenti termálmedencéből, a fenti termálmedencéből és a tanmedencéből áll a választék a szeptember végéig tartó utószezonban.

Jászapáti Tölgyes Strandfürdő

Itt arról olvashat, hogy jelentős árengedménnyel indítja az őszt az ország legnagyobb strandfürdője.