• Jövő szerdától közel féláron kínálja a belépőjegyeket a jászapáti Tölgyes Strandfürdő.

  • Ezzel párhuzamosan azonban csökken az igénybe vehető medencék száma is, de ez jó lehetőség azoknak, akik amúgy is ezeket a medencéket használnák.

A Jászapátiban található Tölgyes Strandfürdőben idén a tavalyinál egy hónappal korábban, május 5-én indult a szezon. A minősített gyógyvízzel is rendelkező fürdőben a főidényben hat medence és csúszdapark várja a látogatókat.

A közelgő hosszú hétvégét követően, – egészen pontosan augusztus 21-től, szerdától – egyből átáll az utószezoni üzemrendre a termálfürdő. Ez a mostaninál szűkebb medencekínálatot és rövidebb nyitvatartást, cserébe jóval olcsóbb belépőjegyeket jelent.

Augusztus 21-től tehát jelentősen csökkentik a jegyárakat. Egy felnőtt napijegy 1500 forintba, a gyermek, diák és nyugdíjas belépő 1200 forintba fog kerülni. 15 óra után a felnőtt jegy ára 1000 forint lesz, a gyermek, diák, nyugdíjas belépő pedig 800 forintba kerül.

Jelenleg a Tölgyes Strandfürdő vasárnaptól csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken és szombaton 9 és 20 óra között tart nyitva. Augusztus 21-től szeptember 30-ig a hét minden egyes napján 10-től 18 óráig lesznek nyitva. Ebben az időszakban a medencekínálat a lenti termálmedencéből, a fenti termálmedencéből és a tanmedencéből fog állni.

Jászapáti Tölgyes Strandfürdő

Kevésbé ismert, de olcsó termálfürdők Debrecen környékén? Itt olvashat róluk.