• Jövő héttől kedvezményes áron válthatók kiegészítő jegyek a Prémium Zónába és az Aquaparkba.

  • Szeptember elsejétől a szimpla strandbelépők is olcsóbbak Hajdúszoboszlón.

Szeptember 2-tól kezdődően kedvezménnyel vehetők igénybe a hajdúszoboszlói Hungarospa strandjának feláras szolgáltatásai. A jövő héten, azaz szeptember 2. és 8. között a strandfürdő exkluzív részlege, a Prémium Zóna 50 százalékkal olcsóbban, 3250 forintos kiegészítő belépővel látogatható. Amennyiben kedvezően alakul az időjárás, akkor a Prémium Zóna szeptember 9. és 15. között is nyitva lesz 10 és 17 óra között.

Jövő héten szintén 50 százalékos kedvezménnyel látogatható az Aquapark. Ez azt jelenti, hogy az „minimal” kiegészítő belépő ára 1700 forint, a „normal” jegy 2650 forint lesz. Előbbi a minicsúszdákra, utóbbi az óriáscsúszdákra érvényes. Az Aquapark szeptember első hetében 10 és 16 óra között lesz nyitva. Ebben az időszakban 9 óriáscsúszda (extrém csúszdák nélkül), a minicsúszdák és a gyermek kalandmedencék fognak üzemelni.

Fontos tudni, hogy a Prémium Zóna és az Aquapark látogatásához is meg kell vásárolni a strandbelépőt, viszont ezeknek az ára csökken szeptember 1-től (igaz, a strandi medencekínálat is kisebb az utószezonban). Így például szeptembertől a felnőtt strandi napijegy ára 4700 forint, nyugdíjasoknak 3900 forint, gyerekeknek és diákoknak 3800 forint lesz.

Prémium Zóna fürdő a hajdúszoboszlói Hungarospában

Hungarospa Aquapark gyerekvilág

Magyarország gyógyvizekben leggazdagabb vármegyéjéről itt olvashat.