• Az egyik egri hotel impozáns fürdőrészleggel rendelkezik, ami nem csak a szállóvendégek számára nyitott.

  • Gyógyászati szolgáltatásokkal, akciókkal, kedvezményekkel várják a külsős vendégeket.

Nem biztos, hogy sokan tudják, de Eger központjában a városi termál- és strandfürdő, valamint a törökfürdő mellett az egyik szálloda saját fürdőrészlege is nyitva áll a külsős látogatók előtt.

A fedett létesítményben úszómedence, élménymedence, pezsgőmedence, valamint egy elhúzható tetős gyermek- és élménymedence áll a vendégek rendelkezésére.

Az úszómedence vize 26-27, az élmény- és pezsgőmedence vize 33, a gyermekmedence vize pedig 34 Celsius-fokos.

Ahogy a cikkben lévő fotókon is látható, meglehetősen impozáns fürdőről van szó, ezért megkérdeztük a négycsillagos Hotel Eger&Parkot, hogy akik nem szállóvendégek, azok milyen feltételekkel látogathatják a fürdőrészlegüket.

Hotel Eger wellnessfürdőA szállodától megtudtuk, hogy számos visszatérő, törzsvendégük van, akik a városból, vagy a környező településekről érkeznek egy-egy esti fürdőzésre, a szaunák igénybevételére, vagy valamilyen gyógyászati kezelésre. Emellett a saját fürdőrészleggel nem rendelkező egri szálláshelyek vendégei is gyakran felkeresik a Hotel Eger&Park wellness részlegét.

A wellness részleg népszerűségét – a külsős vendégek körében – nagyban növeli az, hogy a szálloda saját reumatológia szakrendeléssel, gyógyászati részleggel, szakorvossal, csontkováccsal, természetgyógyásszal rendelkezik, így széleskörű gyógyászati és terápiás kezelések vehetők igénybe.

Ezeknek a gyógyászati szolgáltatásoknak az igénybevétele pedig gyakran párosul vagy kiegészül a fürdőrészleg és szauna-világ használatával.

Hotel Eger wellnessfürdőA wellness életmódhoz nélkülözhetetlen masszázsok és wellness fürdők igénybevétele is sok helyi lakost vonz, valamint a szépségápolás nyújtotta lehetőségek, mint a manikűr, pedikűr és szolárium is nagyban hozzájárul népszerűségéhez.

Sőt, a külsős vendégek is használhatják a szálloda klimatizált fitnesz termét a legújabb kardio- és kondicionáló gépekkel, valamint személyi edző jelenlétével.

Ugyanakkor figyelembe kell azt is venni, hogy a fürdőrészleg elsősorban a szállóvendégek kényelmét szolgálja. Jelen esetben pedig egy nagy, több mint 200 szobás hotelről van szó, ahol gyakoriak a konferenciák, így megesik, hogy hétköznapokon is több száz fő tartózkodik egyszerre az épületben.

Emiatt a fürdőrészleget felkeresni szándékozó külső vendégek számára mindig azt javasolják, hogy előzetesen érdeklődjenek a fürdő kapacitása felől. A hétvégék, ünnepnapok, főszezoni időszakok átlagosan telítettebbek, s külsős vendégeket ilyenkor nem mindig tudnak fogadni.

Hotel Eger Park fürdőAmikor viszont nincs telt ház, akkor érdemes felkeresni a fürdőt, különösen, hogy kedvezményeket és akciókat is kínálnak a külsős vendégeknek. Így lehetőség van bérlet, vagy éppen gyermek-, nyugdíjas- és családi jegy vásárlására is.

Az akciók közé tartozik, hogy minden hónap 30-a és a következő hónap 5-e között megvásárolt bérletek árából 20 százalék kedvezményt biztosítanak.

A születésnaposok térítésmentesen használhatják a wellness részleget a személyigazolványuk felmutatásával. 19 óra után pedig 2600 forintért kedvezményes esti jegy váltható (a fürdőrészleg minden nap 22 óráig tart nyitva).

„Időszakos akcióink, kampányaink, mint a múlt héten tartott Születés hete, ahol kismama masszázst lehetett kipróbálni kedvezményesen, vagy jelenleg a halpedikűrre vonatkozó akciónk, illetve rendszeresen megrendezésre kerülő VizesKEDDj kampányunk mind-mind külsős vendégeink részére szólnak” – tudtuk meg a szállodától.

Hotel Eger Park fürdőA fürdőrészleg weboldalán további információkat találhat, valamint ott szerepel az a telefonszám is, ahol érdemes indulás előtt érdeklődni a fürdő kihasználtságáról.