• A cafeteria kártyát is érinti az MKB Bank és a Takarékbank közelgő egyesülése.

  • Május elsejétől kezdődően az új SZÉP Kártyákat MBH SZÉP Kártya névvel bocsátják ki.

2023. április 30-án egyesül a Magyar Bankholding két tagbankja, az MKB Bank és a Takarékbank. A két kereskedelmi bank egyesülése során a Takarékbank beolvad az MKB Bankba, így általános jogutódja az MKB Bank lesz. A létrejövő egyesült bank 2023. május 1-től MBH Bank néven folytatja működését.

A bank nevének változásával összefüggésben 2023. május 1-től az MKB SZÉP Kártya is nevet vált. Ettől kezdődően az újonnan kibocsátott SZÉP Kártyákat MBH SZÉP Kártya néven kerülnek forgalomba. A meglévő kártyákkal nincs teendő, ugyanis a 2023. május 1. előtt kibocsátott MKB SZÉP Kártyák lejáratukig használatban maradnak.

A SZÉP Kártyához tartozó számlaszám változatlan marad, a munkáltatói juttatásokat továbbra is ezekre a számlaszámokra lehet indítani. A 2023. május 1. előtt MKB SZÉP Kártya elfogadói (szolgáltatói) szerződések változatlanul hatályban maradnak, a szolgáltatóknál mind az MBH SZÉP Kártyával, mind az MKB SZÉP Kártyával lehet majd fizetni. Május elsejétől az ügyfelek az MBH SZÉP Kártya honlapján, az mbhszepkartya.hu oldalon tájékozódhatnak az MBH SZÉP Kártyával kapcsolatos információkról.

A névváltást követően az mkbszepkartya.hu oldalról automatikusan átirányításra kerülnek az érdeklődők az mbhszepkartya.hu oldalra, amelyről tájékoztató üzenetben is értesülni fognak. Az online ügyintézés során a SZÉP Kártya honlap tárhelyeléréséhez szükséges azonosítók, jelszavak nem változnak.

Az MKB SZÉP Kártya Mobilapp 2023. május 1-től MBH SZÉP Kártya App néven működik tovább, az eléréshez szükséges azonosítók, jelszavak itt sem változnak.

SZÉP Kártyák

Az éjszakai fürdőzésekről itt olvashat.

Fürdőtipp: Bükfürdőről itt talál érdekességeket.