• Szeptember 18-án megújulva, felfrissülve fogad újból vendégeket a város első üzleti szállodája, a Hotel Lycium**** Debrecen.

  • A szálloda tavaly november közepe óta volt zárva.

A kiváló adottságokkal rendelkező négycsillagos belvárosi szálloda továbbra is a megszokott szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A hotel összesen 91 szobát, 190 férőhelyet kínál, amelyből 60 Standard- és 27 Superior szoba, 3 apartman és 1 Deluxe apartman – ezek berendezésük színvonalában egyaránt megfelelnek az üzleti utazók és a szabadidős vendégek elvárásainak.

A 4 darab 30 fős üvegterem és 1 darab 60 fős különterem ideális környezetet biztosít különböző rendezvények számára, legyen szó tréningről, képzésről, előadásról, csapatépítő vagy bármilyen más programról.

Egy tartalmas nap megkoronázása lehet egy pihentető felfrissülés a 400 négyzetméteres wellness-részlegen, amely úszómedencével, 2 jakuzzival, 2 finn szaunával és merülőmedencével, fitneszgépekkel, szoláriummal, infraszaunával és napozóterasszal fogadja a kikapcsolódni vágyókat.

Az őszi rendezvényszezonra rendkívüli nyitási kedvezményekkel is készül a szálloda. A Hotel Lycium**** Debrecen szeretettel várja mind az üzleti, mind a szabadidős célból érkező vendégeket.

Hotel Lycium debreceni szálloda