• Teljessé válik a Lenti Termálfürdő téli kínálata az új élményfürdőnek köszönhetően.

  • Már az új részleg óriáscsúszdáját is beüzemelték.

A Lenti Termálfürdő szomszédságában idén átadtak egy új, négycsillagos hotelt. A szállodaberuházás része volt egy új fedett élményfürdő részleg építése is, amit a szálló- és a fürdővendégek egyaránt használhatnak. Az új élményfürdőt szeptember 16-án adták át a vendégeknek, akkor azonban még nem üzemelt a külön toronyból induló nagy óriáscsúszda. Mától azonban már birtokba vehetik a vendégek a csúszdát, így teljes kapacitással üzemelhet az új fedett részleg.

Az 1630 négyzetméteres élményfürdő több mint 600 millió forintba került és különösen a nyári szezonon kívüli időszakban kap fontos szerepet. A strandi nagy élményfürdő ugyanis ilyenkor nem működik, viszont mostantól az élményelemeket kereső vendégkör a téli időszakban is megtalálhatja a számítását Lentiben.

A lenti élményfürdőben az említett óriáscsúszdához kapcsolódva egy élménymedence, családi csúszdás gyermekmedence, meleg vizes – számos élményelemmel felszerelt – medence és jacuzzi kapott helyet. A hűvösebb medencék 33, a melegebb vizű medencék 34-36 Celsius-fokosak.

Lenti élményfürdőLenti élményfürdőLenti élményfürdőAz új részleget a szálloda vendégei külön díj nélkül vehetik igénybe. A fürdő vendégei pedig 1000 forintos felár ellenében látogathatják az élményfürdőt. A lenti fürdő belépőjegyeinek árait itt találja.

A helyi televízió beszámolója az új fürdőrészleg egy hónappal ezelőtti átadásáról: