• Az Armadillo ügynökség influencer üzletága, az influencerek.hu készíti a Salvus gyógyvíz első integrált márka kampányának influencer kommunikációját.

  • Till Attila, Szabó Zsófi, Gianni Annoni, Kovács Patrícia népszerűsíti a gyógyvizet.

A Salvus az integrált kampányának influencer kommunikációját az Armadillo marketing ügynökség csapatára bízta. Az Armadillo influencer üzletága, az influencerek.hu ezzel egy újabb olyan influencer kampányt indított, amelyben Magyarország legismertebb influencerei vesznek részt.

A Salvusról az a „tévhit” terjedt el, hogy a termék az idősek gyógyvize. Tény, jellemzően az 50 feletti korosztály fogyasztja (jelenleg), miközben felgyorsult és stresszes életvitelünknek köszönhetően már fiatalabb korban egészségünkre válna. A lakosság 55 százaléka küzd ugyanis refluxhoz kapcsolódó kellemetlen tünetekkel, amelyek kiváltói gyakran a stresszes, rohanó, helytelen életmódból fakadó szokások, mint az étkezések kihagyása, a gyorsételek fogyasztása és a túlzott kávéfogyasztás.

Ebből adódóan egyértelművé vált a reklámügynökség feladat: a Salvus szó kapcsán először a sztereotípiát kell ledönteni („csak a betegek és az idősek fogyasztják”), majd a márkát közelebb kell hozni a fiatalabb generációhoz.

A kampányban Till Attila, Szabó Zsófi, Gianni Annoni, Kovács Patrícia vesznek részt.

Till Attila Salvus gyógyvíz

A Salvus története

Bükkszék változatos természeti környezetben lévő üdülőfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Tarna völgyének peremén fekszik. Itt kerül kitermelésre 540 m mélyről a hazánkban egyik legnépszerűbb, 40 Celsius-fok hőmérsékletű Salvus gyógyvíz. Ez a gyógyvíz tette országosan ismertté a községet. A Salvus gyógyvíz a nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik.

A világon egyedülálló

Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz. Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén-karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb tulajdonságú gyógyvízzé teszi. A Salvus gyógyvízben oldott halogénelemek az egészséges emberek számára is jó hatásúak.

Természetes megoldás

A Salvus gyógyvíz természetes megoldás a gyomorpanaszok enyhítésére. A márka szakemberei hangsúlyozzák, nem kell egyből gyógyszerhez nyúlni, ugyanis a Salvus palackozott gyógyvíz jótékony hatással van az emésztőrendszerre, az alábbi tünetek azonnali enyhítésére: gyomorégés, émelygés, hányinger, puffadás, teltségérzet, gyomortáji nyomás.

Az első körös kutatásokból kiderült: számtalan háztartásban kap helyet a gyógyvíz. A hangsúlyt ezért arra helyezte az Armadillo, hogy az influencerek mutassák meg, vállalják fel, hogy a mindennapi stresszes élet természetes támogatója a Salvus. A híres magyar influencerek személyes példájukon, életvitelükön keresztül beszélnek a márkáról.