• Egy több mint 200 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően jelentős fejlesztésen esett át a kaposvári Virágfürdő szaunavilága.

  • A wellness világgá bővített részleg közel 500 négyzetméteres lett.

Májusban kezdődött el a kaposvári Virágfürdő szaunavilágának teljes körű felújítása és átépítése. A mostanra befejeződött munkálatok révén megújult a finn szauna, az aromaszauna, az infraszauna és a gőzfürdő, valamint a masszázshelyiségek. A korábban 288 négyzetméteres szaunavilág alapterülete 481 négyzetméterre nőtt. Ennek révén pedig új szolgáltatásokkal is bővült a részleg.

Az újdonságok közé tartozik a Kneipp udvar, ahol vizes és száraz sétány is található, a sószoba, a fűtött kerámia ülőkék, a jégkása kút és a dézsazuhany, de kibővítették a pihenőteret is. A wellness világgá fejlesztett részlegre 209 millió forintot fordított a fürdő.

Október 26-án „Rémségek éjszakája” néven egy zenés programot is rendeznek a wellness világban. A Virágfürdő megújult részlegébe szóló kiegészítő jegy felnőtteknek 1000 forintba, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 forintba kerül.

szauna szaunázás betegen

Ide kattintva a KaposvárMost videóját is megnézhetik a wellness világról. Ebben elhangzik, hogy a jövőben gyakrabban szeretnének itt szaunaszeánszokat is tartani, amelyekre neves vendég szaunamestereket is meghívnának.