• A Spirit Hotel az első Budapesten kívüli szálloda, amely elnyerte a Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának járó elismerést.
  • Évente csaknem 100 rendezvényt tartanak a sárvári szállodában.

A Sárváron található Spirit Hotelt a többség wellness szállodaként ismeri, azonban népszerű konferencia-helyszínnek is számít. Ezt ismerték el most az úgynevezett Aranynap-díjjal, azaz a Spirit lett a 2014-es év legjobb ötcsillagos konferenciaszállodája. A sárvári hotelben évente csaknem 100 rendezvényt tartanak. Az eddigi legnagyobb konferenciájuk 600 fős volt és rendszeresen szerveznek hosszabb – akár egy hetes – rendezvényeket is. Legközelebb például Brian Tracy, Amerika legismertebb menedzseroktatója tart mesterkurzust a szállodában.

„A Spirit népszerűségét a kiváló technikai felszereltség mellett munkatársaink segítőkész, udvarias hozzáállásának és szakértelmének köszönheti. A nagy nemzetközi konferenciáktól egészen a speciális igényeket kielégítő rendezvényekig már számtalan eseményt bonyolítottunk le, és örömmel mondhatom, hogy ezeket rendre pozitív visszajelzésekkel zárjuk” – nyilatkozta az Aranynap-díj kapcsán Kaisinger András, a Spirit Hotel igazgatója.

Spirit Hotel Sárvár

Spirit Hotel Sárvár

Az Aranynap minősítésen immár kilenc éve értékelik a legjobb három, négy és ötcsillagos szállodák teljesítményét. Az Aranynap-díjjal a hotelek egész éves teljesítményét díjazzák, amelynek során szigorú szakmai szempontok mentén hasonlítják össze a konferenciaszállodákat. Mindezek mellett nagy súllyal szerepel a dolgozók rugalmassága és vendégszeretete, valamint a szállodák megbízhatósága és folyamatos magas színvonalú teljesítménye is.

2009-ig az ötcsillagos konferenciahotel kategóriában különválasztották a fővárosi és vidéki szállodákat, 2010 óta azonban összevonták a két kategóriát, és egész Magyarország legjobb szállodáját díjazzák. A díj történetében a Spirit Hotel az első nem budapesti szálloda, amely elnyerte a Magyarország legjobb ötcsillagos konferenciaszállodájának járó elismerést.