• Idén nem emelt árat a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő, aminek köszönhetően kimondottan kedvező jegyárakat kínálnak.

  • A strandi részen két medence várja a fürdőzőket.

Kellemes családias a környezet, nincs zsúfoltság és az árak is családbarátok a nagykanizsai strandon – írja a Kanizsa Újság. Érdekes módon a zalai város fürdőjében jellemzően nem a hétvégék, hanem a hétköznapok hoznak magasabb látogatószámokat. Idén a legtöbb látogatót két héttel ezelőtt, egy csütörtöki napon regisztrálták.

Karácsony Károly, a Kanizsai Uszoda és Strandfürdő Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az említett napon rekordot döntött a strand, a látogatóik száma meghaladta a 730-at. A kanizsai fürdő vonzerejéhez nagyban hozzájárulnak a jegyáraik. „A Dunántúl legolcsóbb közfürdője vagyunk. A felnőtt belépő 1200 forint, ez tavaly július óta nem változott. Ez olyan minimális összeg, ami szerintem a szerényebb körülmények közt élő családoknak is megengedhető” – tette hozzá Karácsony Károly.

Egyébként a többi jegytípusuk is olcsó, hiszen diákoknak és nyugdíjasoknak 900 forint a belépő, a 2-6 év közötti gyerekek után 700 forint fizetendő. A finn szauna, infraszauna, jacuzzi használatát biztosító wellness belépőjegy pedig 1400 forintba kerül.

A fürdő strandi része május 27. óta tart nyitva, itt 24-26 Celsius-fokos vízzel töltött strandmedence és 28-30 Celsius-fokos gyermekmedence áll a vendégek rendelkezésére. Az uszoda és a strand minden egyes nap 9 és 20 óra között tart nyitva. A wellness részleg hétfőtől péntekig 14 és 19 óra között, hétvégén 9 és 19 óra között látogatható.

Nagykanizsai strandfürdő

A Kanizsa Uszoda és Strandfürdő nyári programokkal is várja majd a vendégeket. Július végén megtartják a Strandok Éjszakáját, augusztusban pedig egy családi nappal kedveskednek a felfrissülni vágyóknak.