• Rengeteg vizes játék közül választhatnak a Spray Parkot felkereső gyerekek.

  • Az idei strandszezonban nem ez a fürdő egyetlen családbarát újdonsága.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum által közzétett fotók szerint megnyitották a vadonatúj Spray Parkot, ahol különféle vizes játékok állnak a fiatal fürdőzők rendelkezésére. A strandi részen lévő vízi játszótér a fürdő által korábban publikált fejlesztési tervekben is szerepelt.

A kisgyermekkel érkezőket garantáltan rabul ejti majd ez a kreatív, vizes játszótér, ahol a gyerekek kedvükre locsolhatnak, spriccelhetnek, sőt az interaktív elemeknek köszönhetően még több ismeretet szerezhetnek a víz éltető erejéről.

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban medencékből eddig sem volt hiány, az idei nyáron azonban további újdonságokkal találkozhatnak a fürdő látogatói, hiszen az Acapulco családi medencével bővült a kínálat, illetve a meglévő medencék közül is néhányat korszerűsítettek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A már meglévő strandmedencék közül a 7/2. számú az aktív vízi programok híveit fogja lebilincselni a közepén kialakított óriás buborékkal, amely felejthetetlen élményeket ígér az egész családnak. A 6-os számú gyermekpancsoló és a 9-es számú gyermekmedence pedig számos új vízi játékkal egészült ki, az örökmozgó csöppségek legnagyobb örömére.

Bükfürdő Spray Park

Bükfürdő Spray ParkBükfürdő Spray ParkBükfürdő Spray Park

Fotók: a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Facebook oldala