Nemcsak a Barlangfürdő, hanem Miskolctapolca egyéb részei, szállodái is látszódnak a helikopterből készített légi fotókon. Újabb fotósorozat H. Szabó Sándortól.

Borsod megye legismertebb és legnépszerűbb üdülőhelye a megyeszékhelyhez tartozó Miskolctapolca. Az itt feltörő meleg vizű forrást már az 1600-as években ismerték. Viszont igazán jelentős fejlődés a 20. század közepétől kezdődött az üdülőhelyen, amelynek barlangfürdője 2002-ben gyógyfürdő minősítést is kapott.

Még a nyáron közöltünk néhány remek légi fotót a fürdőről. Most újabb képeket is bemutatunk, amelyeken ráadásul már nemcsak maga a termálfürdő, hanem Miskolctapolca egyéb részei is látszódnak. Ahogy a múltkori képeket, úgy a mostaniakat is H. Szabó Sándor készítette egy helikopter fedélzetéről.


Miskolctapolca BarlangfürdőMiskolctapolca BarlangfürdőMiskolctapolca BarlangfürdőMiskolctapolca BarlangfürdőMiskolctapolca BarlangfürdőMiskolctapolca BarlangfürdőMiskolctapolca BarlangfürdőMiskolctapolca BarlangfürdőMiskolctapolca BarlangfürdőFotók: H. Szabó Sándor