A működtetést átvevő Service 4 You érkezésével rendeződhet a kehidakustányi apartmanhotel helyzete. A tulajdonosok még tavasszal kértek csődvédelmet a cégük megrendült anyagi helyzete miatt.

A Service 4 You Hotel Managementhez került a kehidakustányi Club Kehida Aparthotel. A szállodaüzemeltetéssel foglalkozó társaság még augusztus elején vette át a hotel irányítását, amelynek igazgatójává Kőmíves Zoltánt nevezték ki. A szakember 30 éve dolgozik a szállodaiparban. Jelenlegi megbízatása mellett ellátja a Service 4 You beszerzési és üzemeltetési igazgatói posztját, illetve igazgatója a hévízi négycsillagos Hotel Palace-nak.

A háromcsillagos kehidai apartmanhotelnek ezzel a lépéssel konszolidálódhat a helyzete. Mint ismert, a szálloda tulajdonosai még márciusban kértek csődvédelmet, miután megrendült a cégük anyagi helyzete. Akkor a problémákat azzal magyarázták, hogy a 2010-ben megnyitott létesítmény szálláshelyeit eredetileg üdülési jog formájában tervezték értékesíteni. Ez a megoldás azonban nem jött be, ezért 2011-től váltottak és hagyományos módon, apartmanszállodaként kezdték üzemeltetni a hotelt. A Club Kehida építésére felvett milliárdos nagyságrendű hitel részleteit viszont nem tudta kitermelni a komplexum. A csődvédelem után is zavartalanul működött tovább a kehidakustányi létesítmény, ami a cégadatok szerint Gombás Péter, Etsberger Johann és a Hillber Zrt. tulajdonában van

A szállodában összesen 53 apartman található. A Club Kehida saját wellness-részleggel rendelkezik, ami beltéri élménymedencét és kültéri medencét, szaunát és gőzkabint foglal magában, de a szálloda közelében fekszik a kehidai termálfürdő is.

A Club Kehidával a Service 4 You immár kilenc szállodát üzemeltet. A portfóliójukba tartozik a ceglédi Hotel Aquarell, a hévízi Hotel Palace és a Hotel Majerik, a debreceni Grand Hotel Aranybika, a Hotel Esztergom, a budapesti Hotel Lido, valamint Balatonlellén a Hotel Napfény és a Hotel Sirály.