• A bungalókhoz egy külön medence tartozik, de a vendégek ingyen átjárhatnak a termálfürdőbe is.

  • Már le is foglalhatók a szálláshelyek.

Hamarosan tovább bővül a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőhöz kapcsolódó szálláslehetőségek köre. A Barack Hotel, a Thermal Apartman és a Thermal Camping mellett ugyanis már az utolsó simítások zajlanak a Termál Bungalón.

A termálfürdőtől mindössze 150 méterre található a 12 darab, egyedi tervezésű, nagy terasszal rendelkező bungaló. Az új szállásegységhez egy saját, 40 éves fenyőfákkal körülvett hangulatos belső udvar, külön parkolók és egy központi – fűtött vizű – medence is tartozik.

Tiszakécske fürdő termál bungalóKétféle alaprajzú bungalók épültek, a kisebbek 2-4 fő elhelyezésére alkalmasak 27 négyzetméteresek, a nagyobbak 4-6 férőhelyesek és 53 négyzetméteresek. Így egyszerre jelenthetnek ideális szálláslehetőséget csoportoknak, családosoknak (különösen, hogy a szállás 6 éves kor alatt ingyenes), vagy akár fiatal pároknak.

Tiszakécske fürdő termál bungalóA bungalók klimatizáltak, de fűthetőek is, így egész évben üzemelni fognak. A szállás ára pedig minden esetben magában foglalja a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe való díjmenetes átjárás lehetőségét.

Tiszakécske fürdő termál bungalóA Termál Bungaló várhatóan július 3-án fogadja majd az első vendégeket és már lehetőség van szállásfoglalásra is. Utóbbit megteheti ide kattintva, ahol további információkat is talál a szálláshelyről.

Tiszakécske fürdő termál bungaló