Hamarosan megnyitja kapuit Hajdúszoboszló legújabb szállodája, a Hotel Aurum Family. A négycsillagos szálloda fő célcsoportját a gyerekes családok fogják jelenteni. Ennek része lesz például az is, hogy az éttermük külön menüket állít össze a kicsiknek, illetve kérésre játékkonzolt, vagy legót is bekészítenek a gyerekekkel érkezők szobáiba.

A Hotel Aurum Familyhez szorosan kapcsolódik egy másik fejlesztés is. Várhatóan a  jövő év tavaszán egy új élményfürdő is megnyílik Hajdúszoboszlón, méghozzá Aquarium néven. Ennek hátterében az áll, hogy a fürdővárosban több szálloda is Ináncsy Miklós érdekeltségébe tartozik. A most megnyíló hotelen kívül övé a Hotel Aurum, a Park Hotel Ambrózia és az In Hotel. De Ináncsyé két kisebb szálláshely, az Admirális Panzió és Étterem, valamint az Angyal Vendégház is. A leendő élményfürdő így az Ináncsy érdekeltségű hotelek közül közvetlen összeköttetésben lesz a két Aurum szállóval és az In Hotellel.

Nem véletlen, hogy ekkora volumenű fejlesztéseket terveznek a hajdúsági fürdőhelyre, hiszen a vendégéjszakák számában Hévíz után mára a második legnépszerűbb termálfürdős üdülőhely lett Hajdúszoboszló.

A Napi Gazdaság összeállítása szerint egyébként Ináncsy Miklós Magyarország 45. leggazdagabb embere, vagyonát 12,6 milliárd forintnyira becsülik. Ináncsy egy húsipari cég révén alapozta meg a milliárdjait, mára azonban az ingatlanbefektetések dominálnak a portfóliójában, de jelentős szőlőbirtoka és borászata is van.