• Válaszokat kell adniuk a modern kor kihívásaira és új arculati elemeket is kialakít a Bükfürdő Thermal & Spa.

  • A fürdőkomplexum vezérigazgatója egy interjúban beszélt az erősségeikről, a jegyárak alakulásáról és a szálláshelyeket érintő fejlesztési terveikről is.

Cziráki Lászlóval, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatójával készített interjút a Turizmus.com Magazin. A szakember a lapnak elmondta, hogy a Bükfürdő Thermal & Spa 14 hektáros, ősfás parkban fekszik és összesen 34 medencével, több mint 5800 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkezik. A szolgáltatási körüket a gyógy-, strand- és élményfürdő, a modern szaunavilág, a wellnesscentrum, valamint az országosan elismert gyógyászati részleg gazdagítja.

„Hazai viszonylatban is kevés fürdő rendelkezik kempinggel és a fürdő területén lévő saját vendéglátással, mindezek igazi büszkeségeink” – mondta Cziráki László, aki beszélt a közeljövő terveiről is. Ősztől ugyanis elkezdik az új fejlesztési stratégiájuk kidolgozását, ennek során igyekeznek válaszokat adni a modern kor kihívásaira és új arculati elemek kialakítására is szükségük van.

„Kiemelten kezelem a műszaki biztonságot, a kiegyensúlyozott pénzügyi gazdálkodást, a minőségi szolgáltatást és a jövőképet megalapozó innovációt. A munkavállalóinknak kiszámítható, stabil és biztos munkahelyet kívánok nyújtani. Fontosnak tartom a környezetvédelem, a természetvédelem és a megújuló energiák szerepét. A stratégiánkban kiemelt figyelmet kell kapnia a partnerekkel történő együttműködésnek, az összefogásnak” – hangsúlyozta a vezérigazgató.

Az interjúban szóba kerültek a fürdő jegyárai is. Cziráki László elmondta, hogy folyamatosan elemzik a hasonló paraméterű fürdők szolgáltatási és vendéglátási piaci árait. Véleményük szerint a Bükfürdő Thermal & Spa árstruktúrája azokkal versenyképes. Az év hátralévő részében nem terveznek áremelést, az egyedi díjcsökkenéseket, kedvezményeket pedig sokszínű programokkal, eseményekkel, termékekkel kívánják megvalósítani.

A vezérigazgató beszélt a komoly fejlesztésen átesett Thermal Campingről is. Ennek révén új vendégkört tudtak megcélozni, új szolgáltatási funkció jött létre, ami többletbevételt eredményezhet. Előkészítés alatt van a kempingminősítés megszerzése, a későbbiekben pedig természetközeli élmények ötvözésével magas színvonalú szálláshelyek kialakítását tervezik.

Büki fürdő Szent Kelemen gyógymedence

Itt olvashatja a teljes interjút, amiben a nyári vendégforgalom alakulása, az új Termál tér és a helyi szállásadókkal kapcsolatos együttműködés is szóba került.