A következő hetekben több nagy termál- és élményfürdőben is szerveznek éjszakai fürdőzéseket. Összegyűjtöttünk ezek közül néhányat.

éjszakai fürdésBudapest – Aquaworld Élményfürdő

Splash néven tartanak fürdőparty-t 2014. április 11-én, pénteken. Igazán pörgősnek ígérkezik ez az este ugyanis, DJ, salsa-show, tánctanítás, koktélok és fényshow várja a fürdőzőket. A fürdőparty 22 órakor veszi kezdetét, a medencéket pedig 02:30-kor zárják.

Az Aquaworld rendezvényének különlegessége, hogy éjszakai buszjáratot indítanak a Nyugati Pályaudvar és a fürdő között. A buszok 21, 22 és 23 órakor indulnak, visszafelé pedig a következő időpontokban: 01:30, 02:30 és 03:30. A fürdőjárat ingyenesen vehető igénybe. A belépőjegy 2990 forintba kerül. A szaunák pedig 800 forintért használhatók ezen az estén.

Bükfürdő – Gyógy- és Élménycentrum

Április 4-én, pénteken „Bolondos Április” néven tartanak esti programot. Az elnevezést mögött az áll, hogy az este folyamán fellép Aranyosi Péter humorista. A program 20 órakor kezdődik és 22-ig tart. Azt, hogy milyen áron lehet részt venni a humoros fürdőzésen, egyelőre sűrű homály fedi, pedig többször átnéztük oda-vissza a fürdő honlapját.

Sárvár – Termálfürdő

Április 11-én, pénteken tartják a következő éjszakai fürdőzést Sárváron. A rendezvény a retró hangulat jegyében fog zajlani. A program 21 órakor kezdődig és éjjel 2-ig tart. Az esti pancsolásra 1500 forintért válthatók jegyek. Azok, akiknek erre a napra érvényes napijegyük van, 500 forintért vásárolhatnak kiegészítő jegyet.

Szeged – Napfényfürdő Aquapolis

Könnyű fejben tartani az éjszakai fürdőzéseik idejét, mert minden pénteken rendeznek ilyen programot. A fürdőzés 21 órakor kezdődik és éjfélig tart. Ezen a szombaton, azaz március 28-án akciós masszázsprogram is lesz a Napfényfürdőben. Ez azt jelenti, hogy 30 százalékos kedvezményt adnak minden wellness masszázsra. A zenés éjszakai fürdőzést opportunista módon a „csendes wellness részlegben” tartják. A belépőjegy pedig 1900 forintba kerül.

Zalakaros – Termálfürdő

Május másodikáig kell várni a következő zalakarosi éjszakai fürdőzésre. Az R’N’B All Stars nevet viselő rendezvény sztárvendégei Dukai Regina és Dér Heni lesznek. Rajtuk kívül DJ-nek és welcome drinknek örülhetnek az érkezők. A program 21 órától éjjel 2-ig tart. A teljes árú jegy 1990 forintba, a diákjegy 1690 forintba kerül. Az este folyamán az élményfürdő beltéri és kültéri medencéi, valamint az ezekhez tartozó szaunák lesznek nyitva, ahol szauna szeánszokat is tartanak.