Összegyűjtöttünk néhány termálfürdőkkel kapcsolatos akciót, amelyek között nyereményjátékok és kedvező árú belépőjegyek is találhatók.

Sárvár: a termálfürdő nyugdíjas akciójáról már írtunk, most pedig egy fotózós Facebook-játékot hirdettek. Ennek a lényege az, hogy aki lát egy, a Sárvári Termálfürdő reklámmatricájával díszített buszt, lefotózza és feltölti a fürdő Facebook oldalára, az páros belépőt nyerhet. Fotókat október 15-ig várják és 5 darab páros belépőjegyet sorsolnak ki. A sárvári matricás buszokkal Szombathelyen, Győrben, Sopronban és Veszprémben lehet találkozni. (Aki jövő héten megy Sárvárra, az jó ha tudja, hogy szeptember 17-19. között a félig fedett gyógymedence karbantartás miatt zárva lesz).

Felmatricázott busz (Fotó: a Sárvári Fürdő Facebook oldala)

Felmatricázott busz (Fotó: a Sárvári Fürdő Facebook oldala)

Kehidakustány: Kapcsolat Kártya Hétvége lesz szeptember 21-22-én, s ennek keretében a Telekom hűségkártyájával rendelkező ügyfelek a két napon 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak egész napos belépőjegyet a termálfürdőbe.

Kisújszállás: „nyári élményeim a Kumániában” címmel hirdetett fotópályázatot a termálfürdő. Az akciót gyerekeknek szánják és A5-ös méretű digitális fotókat lehet beküldeni a kunorszag@kumania.hu címre. Fontos feltétel, hogy legfeljebb csak kisebb javítások (kontraszt, világosítás, színkorrekció) engedélyezettek, az érdemileg módosított, például átszínezett képek nem vesznek részt a pályázatban. A fotókat október 15-ig várják és minden beküldőt ajándékkal jutalmaznak.

Kumánia Gyógyfürdő (fotó)Csepel: a fürdő szeptember 16-tól csökkenti a jegyárait. Egy felnőtt belépő hétköznaponként 1100, hétvégén 1300 forintba kerül. A nyugdíjasok és a diákok pedig hétköznap 900, hétvégén 1100 forintért válthatnak jegyet. Ugyanakkor az élménymedencét hétfőn lezárják, szezonon kívül ugyanis csak az úszómedence és a termálmedence fog üzemelni.