• Április 22-től a megszokott medencekínálattal várja vendégeit a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő.

  • A minősített gyógyvízzel rendelkező fürdő jegyárai ugyan emelkedtek április elején, de még így is bőven értékarányos szolgáltatást kapunk a pénzünkért.

Ahogy korábban már írtuk, január közepétől április elejéig a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő szolgáltatásait a szomszédos Hotel Imperialban vehették igénybe a vendégek. Jelenleg azonban már ismét a megszokott módon üzemel a fürdő. Húsvétkor a kempingezők, múlt héten pedig már minden vendég számára megnyitottak.

Az elmúlt egy hétben még nem volt elérhető a fürdő összes medencéje, azonban mától, azaz április 22-től már minden – főszezonon kívüli – medencét és szolgáltatás biztosítanak.

Ahogy a Facebook oldalukon is olvashatják, ez két szabadtéri, felülről fedett gyógyvizes medencét, beltéri – temperált vizű – úszómedencét és tanmedencét jelent. Továbbá finn szauna, infraszauna, gőzkabin és merülő medence is a vendégek rendelkezésére áll.

Év elején nem emeltek árat, azonban a visszaköltözéssel párhuzamosan a Rónaszéki Fürdő jegyárai is változtak. A korábbi 1500 forintos felnőtt belépő ára most 2500 forint, a diák és a nyugdíjas napi jegy ára pedig 1200-ról 2000 forintra nőtt. Ugyanakkor a délutáni jegyek már 14 órától megvásárolhatók, felnőtteknek 2000 forintért, diákoknak és nyugdíjasoknak 1700 forintért, valamint kiskőrösi nyugdíjasok számára 20 százalékos árengedményt biztosítanak. A szomszédos hotel szállóvendégei pedig külön díj fizetése nélkül látogathatják a fürdőt.

gyógyvizes medence a Rónaszéki Fürdőben Kiskőrösön

Nyilván soha nem öröm az áremelés, de aki figyeli a hasonló kínálatot nyújtó fürdők jegyárainak az alakulását, az láthatja, hogy még ezek is bőven korrekt árak. Főleg annak fényében, hogy a Rónaszéki Fürdőben – drágán üzemeltethető – úszómedencék is találhatók.