• Országszerte rengeteg termálfürdő valamilyen kedvezménnyel, vagy programmal készül a nőnapra.

  • Számos fürdő féláron kínálja a jegyeket, de éjszakai fürdőzések, szaunaprogramok is lesznek.

Bogács: nőnapi zenés éjszakai fürdőzés lesz a Bogácsi Gyógyfürdőben március 9-én, szombaton. A 20:00 és 23:30 közötti fürdőzésre az esti belépőjegy 3200 forintba kerül.

Bükfürdő: ezen a héten a karcsúsító, frissítő, kávés peeling masszázst 30 százalékos árengedménnyel kínálja a Bükfürdő Thermal & Spa.

Celldömölk: akciós nőnapi hétvége lesz március 9-én és 10-én (szombaton és vasárnap) a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a két napon egy belépőjegy áráért ketten vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.

Gyomaendrőd: március 8-án a hölgyeknek 50 százalékkal olcsóbb belépőt kínál a Liget Gyógyfürdő. Sőt, ezen a napon apró ajándékkal is várják őket, valamint a fürdőben kézműves termékek vására is lesz ezen a napon.

Hajdúnánás: a hölgyeknek minden teljes árú napijegy árából 50 százalékos kedvezményt biztosít a Hajdúnánási Gyógyfürdő március 8-án. Ezen a napon 22 óráig lesznek nyitva.

Hajdúszoboszló: nőnapi szaunaszeánszokat tartanak március 8-án az Aqua-Palace fedett élményfürdőben. A tematikus szaunaprogramok 14:00-kor, 14:40-kor és 15:20-kor kezdődnek.

Igal: március 9-én és 10-én nőnapi hétvégét tartanak az Igali Gyógyfürdőben. Mindkét nap a 18 év feletti hölgyeket egy 500 forintos masszázs kuponnal várják. Vasárnap medencebál és ingyenes szaunaprogramok is lesznek. Ráadásul a hétvége két napján egy speciális csomagajánlat is elérhető, ami napi belépőjegyet és 30 perces illóolajos masszázst tartalmaz 7700 forint helyett 6500 forintos áron.

Kaposvár: nőnapi éjszakai fürdőzés lesz március 9-én (szombaton) a Virágfürdőben. A női vendégeket ajándékkal várják, a zenéről pedig DJ Voluman gondoskodik.

Lenti: március 8. és 10. között minden hölgy számára 50 százalékos kedvezményt biztosít a napi belépők árából a település termálfürdője.

Marcali: március 9-én, szombaton nőnapi éjszakai fürdőzést rendeznek a Marcali Gyógyfürdőben. Minden hölgyet egy pohár pezsgővel várnak a 19 óra és éjfél közötti programon. Az esti belépőjegy ára 1600 forint.

Mátészalka: március 8-án (pénteken) a Mátészalka Városi Uszoda 20 százalékos kedvezményt biztosít a 3 órás és a napi belépők árából a hölgyek számára.

Mezőcsát: nőnapi éjszakai fürdőzést tartanak március 8-án a Mezőcsáti Termálfürdőben. A 15 és 22 óra közötti program idején a jó hangulatról DJ gondoskodik.

Nyíregyháza: március 8-án éjszakai nőnapi szaunaest lesz az Aquarius Élményfürdőben. A 20:30-kor kezdődő programra kizárólag hölgyeket várnak.

Ráckeve: a nőknek igazán érdemes lesz március 8-án felkeresni az Aqua Land Termálfürdőt. Ezen a napon őket egy szál virággal, valamint 50 százalékos, a fedett fürdőbe szóló belépőjegy-kedvezménnyel várják. A kedvezményes belépőjegyeket 8 és 16 óra között lehet megvásárolni.

Szeged: nőnapi éjszakai fürdőzés lesz március 8-án a Napfényfürdő Aquapolis Forrás Spa részlegében. A 21:00 és 23:40 közötti fürdőzésre érkezőket welcome drinkkel, hangulatos zenékkel és szaunaszeánszokkal várják.

Tamási: március 8-án minden hölgy vendég számára a jegyárakból 50 százalékos kedvezményt biztosít a település termálfürdője.

Tiszakécske: március 9-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A nők ajándék fagyit kapnak. Az esti fürdőzés éjfélig tart, az uszodatérben a zenéről DJ gondoskodik, 20 órától pedig filmvetítés is lesz.

Barack élményfürdő Tiszakécske

Túrkeve: március 8-án minden hölgy vendég 20 százalékos kedvezménnyel válthat belépőt a Túrkeve Termálfürdőbe.