Elöntötte a víz a siófoki Galerius Fürdőt, de a sok csapadék rendkívüli helyzetet okozott a szlovén határ közelében fekvő Lentiben is.

Update: szeptember 22-én újra kinyit/kinyitott a fürdő.

Ideiglenesen zárva tart a siófoki Galerius Fürdő. A rendkívüli időjárás miatt a létesítmény közlése szerint a vasárnaptól “várhatóan néhány napig” nem lesznek nyitva. Az okokat nem részletezik, de a Sonline.hu arról ír, hogy a fürdő alagsorát elöntötte a víz.

Lentiben is sok helyen kritikus a helyzet, az árvíz miatt az üdülőövezetben kitelepítésekre is sor került. Arról, hogy mindez miként érinti a termálfürdő működését, nem tudni semmit, ennek ellenére most néhány napig nem biztos, hogy jó ötlet emiatt útra kelni Lenti felé. A Lenti környéki helyzetről a Zaol.hu-n, illetve a Lenti.hu-n szerezhetők friss információk.

Holnaptól bezár a Csepeli Fürdő, viszont ez már nincs kapcsolatban az időjárással. Az immár szokásossá vált téliesítést végzik el. Ez abból áll, hogy sátorral fedik le az 50 méteres úszómedencét, fűtött öltözőkonténereket helyeznek ki, valamint nagytakarítást végeznek. A téliesített Csepeli Fürdő szeptember 29-től fogadja újra a vendégeket.

Csepeli Fürdő télen

Csepeli Fürdő: idén is befedik az úszómedencét