Sárváron ad koncertet az ismert francia zongorista, Richard Clayderman. Az idén decemberben 60. születésnapját ünneplő művész közismert klasszikusokat és népszerű slágereket egyaránt játszik majd október 12-én, este 8 órakor a Spirit Hotel Thermal Spában.

Clayderman a 2008-as magyarországi fellépésekor zongorát is kért a budapesti hotelszobájába, hogy azon gyakorolhasson reggel, a sárvári ötcsillagos szállodához azonban nem fordult ilyen kéréssel. „Clayderman úr zongorát nem kért a szobájába, egyedül a kedvenc ásványvizét ajánlotta a figyelmünkbe. Egyébként nagyon szerény, a nálunk megszálló hírességek közül azok közé tartozik, akik kevés különleges kéréssel fordulnak hozzánk” – mondta el Lamperth Judit, a Spirit Hotel vezérigazgatója.

Richard Clayderman eredeti neve Philippe Pagès, akinek karrierje 26 évesen, 1976-ban indult be igazán. Ekkor ugyanis egy zenei producer őt választotta a világhírűvé vált „Ballade pour Adeline” előadására, amelynek albumából 22 millió példányt értékesítettek.

Aki szeretne részt venni a koncerten, az itt kaphat bővebb információt:

Sági Eszter

Telefon: + 36 30 774 2442

E-mail: grm@spirithotel.hu