Július első hétvégéjén többféle programmal is várják a Zalakarosra érkezőket a Copacabana Caros rendezvénysorozat részeként. Július 6-7-én tartják a Coca-Cola Strandparty-t, aminek keretében a város termálfürdőjében egész nap DJ-k, játékos vetélkedők, kreatív programok, akciók és rengeteg meglepetés várja a fürdőzőket.

Copacabana Caros rendezvénysorozat

Pénteken és szombaton zalakarosi főtéren is lesznek rendezvények. Július 5-én 17 órától gyermekanimációs programokon foglalhatják el magukat a legkisebbek. 18 órakor fellépnek a Zalakarosi Fúvósok, 20 órakor pedig „Péntek esti láz” címmel Katus Attila, Molnár Andrea, Cseh Szakál Tibor és Szilveszter gazda tart táncbemutatót. 19 órától salsa-show veszi kezdetét egészen éjfélig, az este folyamán pedig tűzzsonglőrök is fellépnek. Szombaton szintén gyermekprogramokat tartanak a rendezvénytéren, 20 órakor pedig az Ocho Macho ad élőkoncertet. Ezen az estén is salsa party-val, valamint koktél-show-val zárul a nap.

Ezzel nem ér véget a zalakarosi programok sora, ugyanis július 6-án szombaton megrendezik az I. Zalakarosi Strandbirkózó Bajnokságot. A rendezvény helyszíne a strandi homokos sportpálya lesz, ahol akár a fürdővendégek is belekóstolhatnak ebbe az újfajta sportágba.