• A szezonon kívüli időszakban a Hungarospában lehetőség nyílik a horgászásra is, a fürdőhöz tartozó tó ugyanis télen sem fagy be.

  • Április 24-ig lehet horgászni a fürdő területén.

A hajdúszoboszlói Hungarospa a honlapján közölt egy kedvcsinálót a fürdőkomplexumban történő horgászási lehetőségről. A Hungarospa területén lévő Csónakázó tavon a szezonon kívül, egészen pontosan október 15. és április 24. között nyílik lehetőség a pecázásra.

A tó nagy előnye sok más horgászhellyel szemben az, hogy több ponton langyos termálvizet engednek bele, így a legnagyobb hidegben sem tud befagyni. Ráadásul a tó halállománya az elmúlt években 7 mázsával növekedett.

A Csónakázó tó körül 53 horgászhelyet alakítottak ki, a tóból pedig amur, csuka, harcsa és ponty fogható. Az úgynevezett szolgálati bejáraton keresztül megközelíthető tó február végéig 7:00 és 16:00 között, márciusban és áprilisban pedig 7:00 és 17:00 között tart nyitva. A pecás napijegy 1000 forintba kerül.

Hungarospa horgásztóA hungarospás horgászás nagy előnye az is, hogy a horgászatért kevésbé rajongó családtagok a szomszédos Aqua-Palace élményfürdőben, vagy a gyógyfürdőben tölthetik el az időt.

A horgászoknak pedig itt egy szakmai videó: