• A bungalóktól néhány lépésre van az első medence, a gyógy- és élményfürdő pedig csak egy rövid séta.

  • Nyugodt kikapcsolódást biztosít a legújabb tiszakécskei szálláshely.

A szálláskínálatra eddig sem lehetett panaszuk a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő látogatóinak. A fürdő közvetlen közelében a Barack Thermal Hotel & Spa, a Thermal Apartman és a Thermal Camping állt a vendégek rendelkezésére. Idén július 10-én azonban egy új, és egészen különleges szállással, a Termál Bungalóval bővült a kínálat.

A 12 új építésű, egyedi tervek alapján készült bungaló a fürdőtől mindössze 150 méterre található. A stúdió bungalók 27 négyzetméteresek és maximum négy fő befogadására alkalmasak. A nagyobb, 53 négyzetméteres bungalókban pedig akár hatan is kényelmesen elférnek.

Tiszakécske Termál BungalóA termálfürdő sincs messze, viszont a vendégeknek az első medencéig szó szerint csak néhány lépést kell tenniük. A házak által határolt belső udvaron ugyanis egy 5×10 méteres, fűtött vizű medence került kialakításra.

A kellemes mikroklímát pedig a házakat körülvevő 40 éves fenyőfák biztosítják. A Termál Bungaló így egyaránt ideális szálláshely lehet fiatal pároknak, családoknak, vagy akár csoportoknak is.

Tiszakécske Termál BungalóAz első vendégek visszajelzései kifejezetten pozitívak. Sokan említették a hely nyugodtságát, privát jellegét, kényelmét, a természetközeli környezetet és a bungalók szép berendezését.

Tiszakécske Termál BungalóAhhoz képest, hogy teljesen új szálláslehetőségről van szó, egyből felkeltette a turisták érdeklődését. A nyitás óta gyakorlatilag telt házzal üzemelnek a bungalók, jelen állás szerint augusztus utolsó két hetében még vannak foglalható házak.

Tiszakécske Termál BungalóAzoknak is érdemes számításba venniük a bungalós pihenést, akik ősszel, vagy akár télen terveznek üdülést, az apartmanházak ugyanis fűthetők, így egész évben várják a vendégeket. S bármikor is érkezzenek, a szállásdíj minden esetben tartalmazza a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe való átjárás lehetőségét.

Ide kattintva további információkat találhat a Termál Bungalóról és akár le is foglalhatja a szállását.