Júliusban változatos programokkal várja a vendégeket a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő. Július 6-a igazán ütősnek ígérkezik, hiszen ekkor rendezik a II. Harkányi Ökölvívó Kupát. A Baranya Megyei Ökölvívó Szövetség és a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. közös rendezvénye 15 órakor veszi majd kezdetét. A gyógy- és strandfürdőbe szóló jegyekkel részt lehet venni az Ökölvívó Kupához kapcsolódó programokon és megtekinthetők lesznek a mérkőzések is.

Harkányi Gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdő

Az Ökölvívó Kupa utáni hétvégén, július 13-14-én rendezik a XX. Harkányi Fürdőfesztivált. Rengeteg programmal várják a vendégeket ezen a két napon. Egész nap találhatnak maguknak elfoglaltságot a gyerekek, hiszen lesz mesekuckó, diavetítés, vízi tombola, limbó verseny, számháború, csocsó, gombfoci, lángos evő- és aszfaltrajz verseny. Az már a felnőttek érdeklődését is felkeltheti, hogy veteránautó kiállítás és tombola is színesíti a fesztivált, utóbbi fődíja egy horvátországi hosszú hétvége lesz.

A fürdőfesztivál ideje alatt a strandi színpadon esténként fellép Dévényi Tibor, az Irigy Hónaljmirigy, valamint a Neoton Família. Június 13-án este pedig retro discóval egybekötött éjszakai fürdőzést szerveznek. További információkért érdemes ellátogatni a fürdő Facebook oldalára is.