• A hajdúszoboszlói Hungarospa tradicionális strandrésze már májusban is várja a vendégeket.

  • Jó idő esetén hétvégenként az aquapark is üzemel.

  • Az előszezonban kedvezőbbek a jegyárak.

Múlt szombaton immár 90. strandszezonját kezdte meg a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdő. Az ehhez kapcsolódó előkészítő munkálatokat már márciusban elkezdték. A strandfürdő területén több ezer egynyári virágot ültettek ki, megtörtént a padok, kabinok festése, a járdák, medencék javítása.

Külön érdekesség, hogy a strandfürdő szezonra történő felkészítésében a Hungarospa dolgozói önkéntes munkával is segédkeztek, továbbá több helyi nyugdíjas egyesület tagjai is kivették részüket a munkából.

Nem csoda, hogy ekkora összefogásra volt szükség, ugyanis a Hungarospa strandja hatalmas, 30 hektár területű. Csak viszonyításképpen: ez annyi, mintha 43 futballpályát tennénk egymás mellé.

Jelenleg minden nap 9 és 18 óra között az úgynevezett tradicionális strandrész medencéi üzemelnek. Ez nyolc medencét jelent: I/a, I/b, I/c, I/d medencék, II-es medence, pezsgőmedence, hullámmedence, gyermekmedence.

Hungarospa tradicionális strandfürdőMájusban minden szombaton és vasárnap – kedvező időjárás esetén – 12 és 16 óra között kinyit az aquapark is. A csúszdázás szerelmeseinek jó hír, hogy dupla csúszás akciót hirdetett májusra a fürdő, ami azt jelenti, hogy a 2 órás belépőjegy áráért 4 órán keresztül vehetik igénybe az aquapark szolgáltatásait.

Hungarospa AquaparkAz előszezoni időszakot azoknak is érdemes kihasználni, akik a klasszikus strandmedencéket kedvelik, ugyanis június végéig még előszezoni jegy- és bérletárak érvényesek. Jelenleg a strandfürdőbe egy felnőtt napi belépő 1900 forintba, egy kedvezményes (gyermek, diák, nyugdíjas) jegy pedig 1600 forintba kerül.