• Szombaton indul a strandszezon a 2012 óta üzemelő termálfürdőben.

  • Apróbb fejlesztéseket is megvalósítottak a fürdőben és idén is sok programmal készülnek.

Június 18-tól ismét várja a vendégeket a szezonálisan üzemelő Bonyhádi Termálfürdő. A létesítmény eddigi is a legjobb ár-érték arányú fürdők közé tartozott, s ezt a hagyományt továbbra sem szakítják meg, ugyanis idén sem emeltek árat. Ez azt jelenti, hogy 2012, azaz a termálfürdő megnyitása óta változatlan jegyárakkal várják a vendégeket. Egy egész napos felnőtt belépő mindössze 990 forintba kerül, a diák és nyugdíjas jegyek pedig még ennél is olcsóbbak. (Itt találja a belépőjegyeik árait).

A Bonyhádi Termálfürdőnek hagyományosan gazdag a programkínálata. Szombaton a Magyar Úszás Napja alkalmából lesznek rendezvények és a fürdő egészen éjfélig tart nyitva, ráadásul a labdarúgó Eb meccseit is meg lehet nézni a fürdőben. Vasárnap pedig a III. Bonyhádi Fürdőolimpia kerül megrendezésre, aminek keretében úszó, aquatlon, asztalitenisz, sakk és erőpróba versenyeket tartanak.

Bonyhád termálfürdőA szezonnyitó alkalmából a Tolnai Népújság napilap is cikket közölt a fürdőről. Ebből kiderült, hogy kisebb fejlesztéseket is megvalósítottak az idén: árnyékoló napvitorlákat helyeztek az ülőmedence, valamint a gyermekmedence fölé, így mostantól nem kell attól tartani, hogy fürdőzés közben leégnek a kisgyerekek. Újdonság az is, hogy a strandon ingyenes WiFi is elérhetővé vált.

A fürdővezető a megyei napilapnak beszámolt arról is, hogy a tavaly nyári szezonjuk nagyon jól sikerült. A jó időnek és a sok programnak köszönhetően a látogatószámuk meghaladta a 25 ezer főt, csak a záró hétvégén több mint ezer vendéget fogadtak. Az éjszakai fürdőzések közül pedig a fényszínház bizonyult a legnépszerűbbnek, amire több mint négyszázan voltak kíváncsiak.

A munkájuk sikerét jelzi, hogy nemcsak a Bonyhádiak és a környéken élők körében kedvelt a fürdő, hanem az ország más részeiből is egyre többen látogatnak el hozzájuk. Sőt, a Facebook oldalukon lévő bejegyzések alapján német vendégeik is vannak.

A fürdőről itt talál bővebb információt.

A Bonyhádról készült rövid filmen (2:14-től) a fürdő is feltűnik: